BeconfiDent aneb bělící pasta s vitamíny


Dnes Vám chci na svém blogu poprvé představit zubní pastu. Říkáte si "ó jaká nuda"? Nene, tahle pasta je nejen bělící, ale také obsahuje spoustu vitamínů! Zoubky po jejím používání nejsou už jen bílé, ale i zdravé! Bělícím pastám jsem se často vyhýbala a to právě z toho důvodu, že ničí zubní sklovinu, proto mě tato pasta opravdu zaujala. Firma BeconfiDent si tuto zubní pastu patentovala, protože nahrazuje denní polykání vitamínů.

Pasta obsahuje vitamíny A, B6, C a E, ty se rychle vstřebávají do těla a neabrazivně bělí zuby. Pasta je klinicky testována a slibuje odstranění skvrn od jídla a pití, následně udržuje bílý úsměv a svěží pocit.


Co se mi opravdu líbí je balení, krásná ozdoba koupelny! Obsahuje pumpičkový aplikátor, takže se skvěle a jednoduše dávkuje. Navíc máte na kartáčku potřebné množství produktu, ani víc a ani méně. Pasta je vhodná i pro majitelky velice citlivých zubních krčků, jako jsem já. Málokterá zubní pasta mi sedne, ale s touhle jsem potíže nepocítila. Navíc obdivuji její jemnou chuť. Většina bělících past má šíleně svěží chuť, že mě z toho pomalu slzí oči. Tato je jemňoučká a po vypláchnutí úst v puse zůstává. Zuby jsou čisté a jazyk po nich krásně vrže. Co se týče dlouhodobějších účinků, tak zuby se mi zdají opravdu bělejší. Ne nějak výrazně, že by v noci pomalu svítily, ale bělejší jsou.


Na víčku je tento návod omotán, což je trochu nešťastné, když ho sloupnete, už ho nemáte, ale nějak mi to nevadí. Za mě je pasta opravdu dobrá a mohu ji všem doporučit. Jediným mínusem je cena. Pasta stojí 1399 Kč za 50 ml, ale mohu říct, že téměř neubývá a zdá se mi dobrou investicí. Seženete ji zde na krasa.cz a také mnoho dalších výrobků této značky, jako je bělící pero, nebo třeba lesk na zuby!

Čím čistíte zuby Vy? Používáte bělící pasty? :-)

9 komentářů:

  1. Hmm tak na první pohled bych si netipla, že se jedná o pastu na zuby, vzhled je opravdu moc povedený a luxusní což odpovídá i ceně, na mě je max investice do zubních past 600,- víc ne takže tohle je už na mě moc. Střídám bělící zubní pasty Swissdent s přírodními kde jsou taktéž vitamíny a sedí mi to víc než skvěle. ale i tak díky za skvělou recenzi na produkt,který znám teď díky tobě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že sis rozšířila obzory! :) Swissdent mě dlouho láká a po téhle pastě do něj chci jít, tak doufám, že nebudu zklamaná. :)

      Vymazat
  2. Zaujala mě, protože mám hodně citlivé zuby a všechny pasty mě štípou. Ale ta cena je trochu moc :( Asi zkusím Swissdent, který už dlouho plánuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, mě také všechny štípou, tahle je ale vážně jemňoulinká i svou příchutí.. :)

      Vymazat
  3. Tak ta vypadá hodně dobře! Čas od času použiji třeba Signal White Now, ta jediná má na mě alespoň nějaký (dočasný) účinek.

    OdpovědětVymazat
  4. pasta vypadá dokonale!! ale za ty peníze bych si ji bohužel nekoupila :) možná později

    OdpovědětVymazat
  5. Žádnou bělicí pastu jsem ještě nezkoušela :). Já používám kartáček Curaprox a pastu tak na střídačku
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  6. Ten obal sa mi veľmi páči, super nápad :) Ja používam Lacalut white, ktorú tiež môžem len odporučiť, bola som bez nej asi mesiac, lebo som bola lenivá ísť si po ňu do lekárne ,ale vážne to bez nej bolo zlé :P

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Mám úplně radost, že tohle píšeš..Já mám se zuby docela kříž a moje zubařka mi používání bělících past téměř zakázala, právě kvůli abrazivitě a ničení skloviny. Ale tohle mě popravdě hodně zaujalo..Já zubařce dokonce nosila i letáky od past a ona vždycky říkala, zda jo nebo ne. Ale i tak mi doporučila používání takové pasty 1-2x týdně! Cena je šílená, ale jestli funguje a není to žádný driják..Možná bych do ní vážně šla!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)