Prodlužovač řas Realash - po 1. měsíci


Sérum, které slibuje až o 25% delší a o 84% hustější řasy jsem Vám již představila v tomto příspěvku. 

Dnes je to měsíc, co jsem sérum používala poctivě každý večer. Nanášela jsem jej každý večer jako tenoučkou linku na koříncích řas. 

Sérum je opravdu vhodné pro nositelky kontaktních čoček a citlivých očí, jako jsem já. I když se mi díky mé nešikovnosti dostalo do očí, nezpůsobilo to žádný problém, pocit štípání. Co mě překvapilo je fakt, že oči nejsou druhý den napuchlé, nebo zarudlé. Tuto negativní zkušenosti mám se sérem od Dermacolu, nebo chválené Taliky. 

Teď k výsledkům. Po 1 měsíci sérum slibuje zvětšení délky řas o 10%. Nečekejte zázraky hned druhý den, prvních změn jsem si všimla asi po 3 týdnech a to až po nalíčení řasenkou. Další prvotní postřeh byl, že mi začaly růst drobné řasy nad linií mých řas. V té době si začalo všímat mé okolí, že mám řasy krásnější. Nejdříve mi je pochválil muž (ano muž!), který si všiml, že mám řasy v určitém úhlu pohledu téměř k obočí. Další kompliment jsem dostala od mamky, která mi chválila jak mám řasy nádherně nalíčené. Řasy líčím stejným způsobem jako před používáním séra a používám k tomu Oriflame Wonder Lash řasenku. Až ve 4. týdnu jsem zaregistrovala více řas především ve vnějším koutku očí a především více řas, jsou opravdu hustší.

Fotografie před:




Fotografie po měsíci:




Mohu tedy říct, že sérum opravdu něco dělá a těším se na finální výsledky po třech měsících! Sérum si můžete prohlédnout na webových stránkách realash.cz, kde si můžete přečíst více informací, nebo také odpovědí na spoustu zajímavých otázek.

7 komentářů:

  1. Ten jsem vždycky chtěla vyzkoušet, bohužel je to celkem drahé, tak jsem neměla ještě příležitost...moje řasy by to velice potřebovaly...no tak hlavně, že to za tu cenu něco dělá :) Vypadá to fakt dobře :)

    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to mě pozorně sleduj, můžeš si o něj brzy zasoutěžit.. :)

      Vymazat
  2. Vypadá to dobře :). Já používám ricinový olej a také to funguje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to mně bohužel nikdy nezabral a ještě jsem měla právě napuchlé oči.. :/ Ale fajn je na vlasy.. :)

      Vymazat
  3. ten rozdíl je vážně znát :) také jsem podobnou řasenku - sérum na začátku roku používala
    a hezky to pečovalo o řasy :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)