Top Of June


NevO - Hand & Body Lotion

Tohle tělové mléko mám už opravdu dlouho a zakoupila jsem ho i se sadou péče o nehty. Voní po mandlích a mám ho ráda. Mažu s ním nohy po holení, krásně promastí, ale nějak extra nehydratuje. Složení se mi teda nelíbí, ale práci plní a mně na namazání nohou po holení stačí. Znovu bych si ho za tu cenu ale rozhodně nekoupila.

Lee Stafford - Dry Shampoo

Má letní nutnost pro takové ty dny pod stanem, nebo na fesťáku. Cestovní balení z Ladyboxu je parádní, ale plnou velikost bych si za tu cenu nekoupila, protože mi vyhovují o hodně levnější šampony Batiste, které se navíc vyrábějí ve verzích pro brunetky a nezanechávají tak bílé fleky.

Oriflame - Wonder Lash Dramatize Mascara

Tuhle řasenku jsem milovala už od základky, kdy jsem se začínala líčit. Vytvoří krásně přirozené řasy, oddělí a prodlouží. Co je pro mě důležité je, že se nerozmazává. Já ji jen a jen doporučuji a je to jedna z řasenek, které si kupuji už roky a budu kupovat, dokud se bude vyrábět. Jako jediné mínus ale vidím, že poměrně rychle vyschne. Ale je to asi jen můj subjektivní pocit, protože normálně mi řasenka vydrží i 3 roky a tahle jen rok. :-D

H&M - Lipgloss

Nikdy by mě nenapadlo kupovat tu háemkáckou kosmetiku. Loni jsem ale u pokladny popadla tenhle lesk, který mě zaujal svou krvavou barvou. A tenhle měsíc jsem ho nosila opravdu hojně a vlastně i v květnu jsem ho denně nosila do školy. Je fajn a překvapilo mě, že ani nelepí!

Tak tohle byly moji červnoví oblíbenci. Co jste v červnu milovaly Vy? :-)

9 komentářů:

  1. Moc se mi líbí ten lesk z H&M. :) Já mám momentálně víc oblíbenců, tak bych nedokázala asi vybrat jeden výrobek. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky to pro mě bylo velice těžké, zúžit výběr :D :)

      Vymazat
  2. Mám zkušenost s řasenkou, pro mě je též tou nejlepší co jsem kdy vyzkoušela!! :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě téměř stejnou měl i Rimmel, ale bohužel se už neprodává :/

      Vymazat
  3. Měla jsem Nevo tělové mléko a jak říkáš, krásná vůně a bylo super, ale také mě zarazilo to složení. Čekala jsem od něj více a hlavně za ty peníze, že. :)))

    OdpovědětVymazat
  4. Tu riasenku by som rada vyskúšala :)
    Pozývam ťa na moju giveaway :)BellesFleurs

    OdpovědětVymazat
  5. nevo je vyborne, vsetky vyrobky maju super!


    Pozyvam na letnu Sally Hansen a Oriflame giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/06/letne-rozdavanie.html

    OdpovědětVymazat
  6. V létě mám v oblibě kromě opalovacího krému a pěn na holení taky spoustu a spoustu vody ale to asi není úplně kosmetika , že :) I když viděla jsem teď v DM takovou osvěžující vodu ve spreji a celkem přemýšlím o to, že bych ji zkusila. Někdy si říkám, jak moc by bylo na léto praktické toto, ale vždycky to nějak nakonec zůstanu u žiletek a spousty času strávený holením :)
    .

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)