Rimmel - Space Dust


Mluví se hlavně o slavných pískových lacích od Gabriela Sallvete, ale né tolik o těch samých produktech od Rimmel. Space Dust jsou tedy laky s pískovou texturou, spoustou třpyteček a nebo miniflitříků. Jednou jsem ve slevě za 39 Kč (běžná cena 69,-) nabrala dva odstíny. Krásný stříbrný 007 Shooting Star a fialovostříbrný 006 Moon Walking.

Oba laky si nemohu vynachválit! Nanášejí se naprosto báječně širším hustým štětečkem. Nanesu první vrstvu na nehty jedné ruky a mohu hned nanášet druhou, jak rychle zasychají. Od té doby co zaschnou, se lak ani nehne. Vydrží nádherný i 10 dní a až po čtvrtém dnu se udělá nějaký malinký odchlipek na konečcích, který ale není ani vidět. Vidím tyhle laky laky dokonalé pro výlety, nebo třeba i dovolenou. Týden někde u moře bez odlakovače krásně zvládnou! Jediným mínusem je odlakovávání, které je prostě příšerné a zdlouhavé.



Na závěr bych Vám chtěla ukázat stránku ukaznehty.cz, jejíž zakladatelka mě oslovila s tím, zda bych Vám ji neukázala. Jestliže hledáte inspiraci a nevíte jak zrovna nehty nalakovat, určitě se vám bude tato sociální síť líbit. Najdete zde i různé tipy a triky, takže pokud jste lakovací nadšenci, určitě to bude něco pro vás.

Co vy a pískové laky? :-)

11 komentářů:

  1. Jé, ta inspirační stránka je parádní! Pískáč občas používám, ale spíš na nějaký akce, na běžný dny radši béžovou nebo rudou klasiku, která neurazí, nenadchne.

    OdpovědětVymazat
  2. Já jeden z této kolekce mám:) nevím teď, jak se přesně jmenuje, ale je takovej víc do béžova:) ale ten stříbrnej se mi taky moc líbí♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se právě moc líbí ten béžový, ale neměli ho :/ :)

      Vymazat
  3. ten stříbrný lak je super, moc se mi líbí :))

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné barvy, vypadají oba moc pěkně :)

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Ten fialový vypadá perfektně! ;)

    OdpovědětVymazat
  6. ten fialový mám, akorát to není Aurora, je to Moon Walking ;) ale je úžasný!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za upozornění, vůbec nevím, proč jsem tam měla Auroru, asi protože se mi moc líbí :D :)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)