PURLOTION Bio čistící micelární hydrogel



Purlotion od značky Dermatherm je čistící micelární hydrogel, který se skládá pouze z přírodních látek a slibuje dokonalé očištění obličeje. Obsahuje například vodu z meduňky lékařské a termální vodu, což zajišťuje osvěžení a zklidnění i té nejcitlivější pleti. Protizánětlivé a hydratační látky jako je glycerin a mořské fykosacharidy pleť chrání a podporují okyslečení pleti. 

Používá se ráno, nebo večer pomocí vatových tamponků po odlíčení pleti. Já ho vnímám jako takové tonikum a pleťovou vodu v jednom. Odstraní zbytky nečistot a pleť připraví na následnou péči. Dá se použít i jako termální voda v průběhu dne. Tento produkt je vhodný pro všechny typy pleti, včetně té opravdu citlivé, jakou mám já. Purlotion mě nijak neirituje a nevznikají mi po něm žádné vyrážky, naopak, pleť je prozářenější, jemnější, čistější a hlavně bez pupínků.

Pochválit musím balení, které disponuje pumpičkovým systémem, zamezuje tak bakteriím v jejich působení a také díky němu nejsou ve složení konzervanty. Kdyby tak tyhle pumpičky byly všude! :-)


Složení: CITRUS AURANTIUM DULCIS EXTRACT, THERMAL AQUA, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, AQUA, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, SODIUM LACTATE, SODIUM PCA, XANTHAN GUM, CELLULOSE GUM, DISODIUM COCOYL GLUTAMATE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE.

Termální voda pochází z Fumades-les-Bains. Výrobek je hypoalergenní a nebyl testován na zvířatech. 86,8% složek pochází z ekologického zemědělství a 93,9% složek jsou aktivní látky.

Purlotion je pro mě opravdovým překvapením a jsem z něj nadšená! Určitě jej doporučuji všem, kteří mají pleť stejně citlivou a bolavou jako já. Zdá se mi, že se pupínky minimalizovaly a po ránu je tohle nejlepší očištění pleti. Purlotion miluji a momentálně si bez něj neumím svou péči o pleť představit.

Filozofií značky Dermatherm je "absolutní čistota, dokonalá snášenlivost a maximální účinnost". Specializuje se na pleť citlivou, nebo s atopickým ekzémem. Značka disponuje certifikáty pro biokosmetiku a samozřejmostí je netestování na zvířatech. Výrobky jsou metodou UHT baleny v antibakteriálních obalech. Žádný výrobek nezpůsobuje podráždění pleti, díky svému složení. Nesetkáte se v jejich kosmetice s minerálními oleji, konzervanty, laurethsulfátem sodným, silikony či parabeny. Špičkovou kvalitu pak dále zajišťuje termální voda.

Purlotion seženete zde a to za 325 Kč za 150ml. 

Jsem touto značkou uchvácena a rozhodně mám v plánu vyzkoušet více produktů, pro mou citlivou pleť.

Používáte Vy něco před nanášením krému? Máte také citlivou pleť? :-)

10 komentářů:

  1. Take ji chci vyzkouset!tak po kivvi koktejlu

    OdpovědětVymazat
  2. Jee, tu určitě vyzkouším! :) Vypadá bezvadně! :)

    OdpovědětVymazat
  3. To vypadá báječně!! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná recenze! tuhle značku vůbec neznám, ale po přečtení tvé recenze, plánuji koupi.

    OdpovědětVymazat
  5. mám dost citlivou pokožku a někdy i zarudlá podrážděná místa, takže tohle určitě zkusím :)
    díky za tip! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pááni to vypadá skvěle:) Další věc, kterou jsem dřív vůbec neznala:) moc děkuji za všechny tvoje recenze:) vždy mně překvapíš něčím novým:))

    OdpovědětVymazat
  7. Hmm, tak ešte som o tom nepočula, tiež musím vyskúšať :)

    OdpovědětVymazat
  8. Zaujalo mě to hodně. Už jen ten praktický a jednoduchý obal. Ale ty účinky musí stát za to. I cena je příjemná, takže o tom pouvažuji.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)