Dermacol řada Enja pro pevnou pokožku



Tento krém obsahuje speciální bioextrakty pro zpevnění pokožky a zvýšení její elasticity. Prokrvuje a regeneruje pokožku, zanechává ji tak sametově hebkou a hladkou už po první aplikaci. Obsahuje zelenou mořskou řasu, extrakt z dubu, černého bezu a tropického mandlovníku. 

Krém má gelovou konzistenci a příjemnou sladší vůni. Příjemně se aplikuje a roztírá. Aplikuji ho každý den a po měsíci používání mohu říct, že má pokožka je krásně pevná a hebká. Zázraky bych od krému neočekávala, ale své sliby plní. Myslím si, že ho určitě nemusíte aplikovat pouze na poprsí, ale určitě svou práci odvede i na zadečku, nebo bříšku, kam ho na přicházející léto budu aplikovat já.

Krém má 75 ml a stojí kolem 190 Kč. 



Tento olej obsahuje koenzym Q10, který je známý svou schopností obnovovat buňky a dodávat jim energii. Je to známý antioxidant, zamezuje vzniku volných radikálů, chrání před UV zářením, také zamezuje vzniku vrásek a předčasnému stárnutí. Umí posilovat kolagenová a elastinová vlákna a zlepšovat tak stav pokožky. Přírodní oleje se starají o intenzivní péči a výživu pokožky. Z těchto olejů je zde například hroznový olej, který obsahuje spoustu bioaktivních látek a také je to antioxidant, který má navíc i stahující a protidráždivé účinky a umí zamezovat vzniku křečových žil, otoků a bolestí nohou. Avokádový olej je známý svými nenasycenými kyselinami, vitamíny, lecitinem, ale i minerály. Také se podílí na zlepšení pružnosti a elasticity pokožky. Umí regenerovat ztvrdlou tkáň a uvolňovat svalstvo. Brání vysoušení a zhrubnutí. Olivový olej je zase dobrý pro popraskanou, hrubou a ekzematickou pokožku. Můj oblíbený olej z meruňkových jader se taktéž podílí na regeneraci a uklidnění, protože je vhodný pro citlivou pokožku.

Tělový olej slibuje zvýšení pružnosti pokožky, její zpevnění a regeneraci. Dále máme očekávat jemnost, hebkost a vláčnost.

Olejíček voní jako gel, je příjemný a krásně se roztírá a vstřebává. Aplikovala jsem ho zhruba 2x týdně po dobu jednoho měsíce a to především na hýždě a nohy. Už po prvním použití zaznamenáte hydrataci a zvláčnění. Pokožka je na dotek příjemná a tento pocit přetrvává do druhého dne. Nemohu ale dostatečně posoudit zpevňující účinky, protože mám pokožku na nohou docela pevnou a jsem s ní spokojená. Navíc musím pochválit šikovnou pumpičku, s kterou je aplikace jednoduchá a bez zbytečného opatlání a omaštění.

Olej obsahuje 150 ml a stojí přibližně 170 Kč.




Oba tyto produkty jsem obdržela v dárkovém balení, které stojí 299 Kč a seženete ho tady. Navíc jsem si všimla, že na krasa.cz všichni zákazníci T-mobile mají v roce 2014 dokonce 20% slevu na značku Dermacol, což už se určitě vyplatí! :-)

Znáte řadu Enja? Používáte nějaké produkty pro zpevnění pokožky? :-)

8 komentářů:

  1. Krásné fotografie!
    A.

    OdpovědětVymazat
  2. tak tuhle sadu musím zkusit! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moje mamka si Dermacol moc oblíbila, krémy vypadají dobře!

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. akurát dnes som nan zverejnila článok, budem rada ak si ho tiež prečítaš ;-) pekný dník

    OdpovědětVymazat
  5. Produkty vypadají opravdu dobře :)

    OdpovědětVymazat
  6. Něco na zpevnění by se mi teď na léto hodilo :) Kéž by někdo vynalezl i nějaký zázračný hubnoucí krém, ten bych nakoupila po kilech :D

    OdpovědětVymazat
  7. Nuž skúšala som spevňujúce telové mlieko Enja, ale za mňa to bol poriadny prepadák, mlieko bolo strašne riedke, ani mi veľmi nevoňalo, hydratácia bola slabá a spevnenie žiadne, ja viem, že tie prípravky proti celulitíde síce nefungujú, ale čakala so, že mlieko bude aspoň hydratovať pokožku ale veru nič sa nestalo. Za cenu cez 4 eurá to mohlo byť niečo lepšie.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)