Čistící pěna Mádara


Dnes tu mám zase něco pro fanšmejkry přírodní kosmetiky. Mádara je totiž lotyšská značka čistě přírodní kosmetiky, který je typická hlavně svým aktivním bylinkovým složením a chvástá se také mezinárodním certifikátem Ecocert. Produkty této značky neobsahují syntetické látky, ropné deriváty, ani chemické konzervanty. Složky, ze kterých jsou produkty vyrobené mají ekologický původ s minimálním dopadem na přírodu. Tato značka byla oceněna Světovým fondem na ochranu přírody a má tak být příkladem pro další kosmetické výrobce.

Tato čistící pěna slouží k jemnému očištění pleti a krku. Odstraňuje nečistoty i makeup a pročišťuje póry. Obsahuje třezalku tečkovanou, měsíček lékařský, heřmánek pravý, růžovou vodu a řebříček obecný z Baltu. Je vhodná pro všechny typy pleti, od suché a citlivé po mastnou a problematickou, díky své regulaci mazu.

Tento produkt má pumpičkový aplikátor, který mi krásně nadávkuje bohatou pěnu, která opravdu nevysušuje, necítím po jejím použití nepříjemné pnutí. Ani okolí očí mi nijak nedráždí a hezky jej odlíčí. Pleť s pěnou chvíli masíruji, následně opláchnu a osuším. Pěna je vhodná na denní používání a to dvakrát denně. Já ji používám každé ráno a nemohu si ji vynachválit. Pokožka je krásně vyčištěná a projasněná. Co je pro mě nejdůležitější je fakt, že mou citlivou pleť nijak nedráždí a nezpůsobuje mi akné, či vyrážky! Opravdu je to snad nejlepší čistící pěna, kterou jsem kdy vyzkoušela.

Složení: Aqua, Sodium Cocoamphoacetate, Rosa Damascena Flower Extract1), Alcohol, Glycerin2), Lactic Acid, Sucrose Cocoate, Achillea Millefolium (Yarrow) Extract1), Calendula Officinalis Flower Extract1), Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract1), Aroma3)
1) Organic agriculture, 2) Made using organic ingredients, 3) Natural essential oils

Pěnu mohu všem opravdu doporučit! Zakoupíte ji na eshopu Bioo a to přímo zde 150ml za 425 Kč.  

8 komentářů:

  1. vypadá úplně skvěle, až přemýšlím, že jí vážně vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to jsi mě opravdu nalákala, zrovna něco takového sháním! :)

    OdpovědětVymazat
  3. S tvým blogem asi začnu hrozně moc utrácet, až mi skončí zkouškové:D Vše, o čem sem píšeš, bych chtěla:D

    OdpovědětVymazat
  4. Hm tak takhel pěna mě moc zaujala :) určitě se na ní někdy ráda podívám

    OdpovědětVymazat
  5. Tahle pěna vypadá fajn. Jednu už jsem chtěla vyzkoušet od Alverde, ale i když měla vonět po jablkách, tak voněla spíš po octu. Na ranní čištění ale musí být tahle fajn, takže na ni určitě mrknu. :)

    OdpovědětVymazat
  6. já mám od nich teď to vyrovnávací tonikum, není špatné, póry stáhne krásně, ale úplně na zadek jsem si nesedla... že by nějak vyrovnávalo, to ne :( na Kivvi u mě prostě nemá. ale jinak se mi Mádara strašně líbí, má úžasné obaly!

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem ráda že jsem na tuto recenzi narazila, protože o té pěně uvažuji a teď už mám na ni dva pozitivní ohlasy :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)