Top Of 2013

Je tu zase Nový rok a s ním souhrn třinácti produktů, které mi za tento rok sloužily nejlépe a já je používala nejraději. Většinu jsem zakoupila už poněkolikáté a jsou to moji favorité, že je vlastně používám opakovaně. Kliknutím na názvy produktů se dostanete k jednotlivým recenzím.

Se stal mým pleťovým krémem, který mi neucpává póry, nezpůsobuje akné a trochu koriguje pozůstatky po něm. Určitě stojí za vyzkoušení pro všechny, které trápí nesjednocená pleť.



Je intenzivně hydratační a regenerační krém se spoustou aktivních látek. Umí si poradit s ekzémem, nebo jen přesušenou pokožkou. Teď v zimě je mým nepostradatelným pomocníkem!


Lirene - Hydratační tonikum

Nejdříve jsem k němu byla skeptická, ale postupně jsem ho začala používat a opravdu si navykla na jeho každodenní ranní péči. Tonikum je velice příjemné a vyhovuje i mé velmi citlivé pleti. Stojí pár korun a určitě stojí za vyzkoušení!


GreenLine - Clear Active Eye Remover

Je jediný odličovač na oči, který si s Rocketkou poradí raz dva. Je mastný, božsky odličuje a nedráždí. Dalším příjemným plusem je jeho cena. Zatím jsem nenašla lepší a kupuji ho stále a stále dokola!


Používám každodenně na rty, nebo vysušená místa, je nezbytností na mém nočním stolku a každodenně usínám s její vůní pod nosem.



K němu snad nemusím víc psát, světoznámý krycí makeup, který samozřejmě používám pouze lokálně jako korektor. Tubu jsem koupila před dvěma lety a zmizel mi ani né centimetr, takže budeme kámoši nejspíš až do konce života. Vždy si trošku odstříknu do balení od starého korektoru a pak nanáším štětcem na postižená místa.



Pro mě ta pravá. Každá dívka by měla mít tu svou paní řasenku, s kterou jsou nepřekonatelným kombem! Pro mě je to tahle. Nerozmazává se a dělá mi řasy mrkací panenky. 


Dokud jsem neokusila Lip Butter od Revlonu, neznala jsem tu nejlepší texturu pro rty, tu lehoučkou a nejpříjenější rtěnku - jo je to balzám, ale pigmentovaný jako rtěnka a s výdrží téměř totožnou.



Jsem používala téměř celé léto a i to letošní určitě budu! Mně jsou příjemné a mám je ráda. Hlavně se mi moc líbí jejich designové provedení.



Pokud jsem používala tenhle rok stíny, tak to byly pouze a jedině tyhle od Urban Decay! Užila jsem je jen tak do školy, třeba jeden stín přes celé víčko, nebo použila hnědou, či fialovou do vnějších koutků, ale taky jsem se s nimi vyřádila na noční párty. Vydrží i bez primeru až do odlíčení! A hlavně miluju tu její vůni, která i po roce je stále stejně intenzivní!



Je velice příjemně vonící olej na vlasy, který zajišťuje snadné rozčesávání, rychlejší schnutí a hlavně ochranu před tepelnými úpravami. Používám jednu pumpičku do vlhkých vlasů, jednu do suchých a vlasy se mi nádherně přirozeně lesknou a nepůsobí tak suše.



Co k nim mám říct? Ve srovnání kvalita/cena jsou to ty nejlepší štětce a já si s nimi bohatě vystačím.


Tangle Teezer

Asi také nemusím více komentovat, revoluční kartáč na vlasy. Kéž bych ho měla jako dítě, kdy jsem měla vlasy extrémně husté a kudrnaté, ušetřila bych tolik probrečených chvílí! Poslední dobou jsem si ho oblíbila na masáž pokožky hlavy. Tu určitě nepodceňujte, čím prokrvenější pokožka, tím zdravější, čím zdravější pokožka, tím zdravější vlasy. :-)


Máte zkušenosti s některým z těchto produktů? A co bylo Vaším TOP 2013? :-)


10 komentářů:

  1. Color Whisper mam taky rada. Rasenku Maybelline teprve zkousim, ale zatim nic moc.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tangle teezer je prostě božskej kartáč♥ taky mu jsem hrozně vděčná za to, že existuje!!!:D A ten krém od Garnier bych si už fakt měla koupit, četla jsem i tu tvoji recenzi na něj, takže příští týden jdu pro něj, protože přesně takového pomocníka potřebuji:) a ještě mě zaujala ta Propolisová mast:) protože jakmile nemám někde něco suchýho, tak to nejsem já:D takže ta by se mi hodila:) Moc děkuji za tenhle článek:))

    OdpovědětVymazat
  3. same super veci :) v podstate ti k tomuto clanku nemozem napisat nci ine ako super vkus!

    Pozyvam na Nobilis Tilia Giveaway! Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. "GreenLine - Clear Active Eye Remover" - promiň, určitě nechci, aby to vyznělo blbě, ale mám (někdy bohužel) velkou fantazii a odstraňovač očí mi fakt přivodil výbuch smíchu :-D trapný, já vim :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Hmm, nalákala jsi mě na Revlon :-)

    OdpovědětVymazat
  6. doma mám taky něco jako ty tady tu Propolisovou mast.. a stejně jako ty usínám každý den s její vůni pod nosem :D

    OdpovědětVymazat
  7. Garnier bych chtěla vyzkoušet a taky Urban Decay stíny !! A tangle teezer je nejlepší kamarád :)

    http://miss--xy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Prosím prosím, co je ten Revlon za odstín? Vypadá krásně.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sugar Plum - viz recenze http://fairychain.blogspot.cz/2013/10/revlon-colorbust-lip-butter-sugar-plum.html :-)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)