Aussie - Miracle Moist a 3 Minute Miracle Luscious Long


Co bych to byla za kosmetickou nadšenkyni a nevyzkoušela Aussie? Už dávno jsem si jejich vlasovou péči chtěla objednat u Plum a nakonec si mně péče našla v dm.

Aussie /ozí/ je australská značka péče o vlasy, která nabízí velké množství šamponů, kondicionérů, masek na vlasy, ale i různých bezoplachových péčí a balzámů, které se k nám ještě nedostaly. Když jsem si k Vánocům vybírala dárečky, šampon a maska na vlasy nesměly chybět. Musím říct, že stojany byly prořídlé a vybrané a tak jsem sáhla po hydratačním šampony a slavném 3 minutovém zázraku, bohužel to není ten klasický reconstructor, ale je z řady pro dlouhé vlasy.

Jako první musím vyzdvihnout obaly, hrozně se mi líbí a mám ráda praktické dávkovače jak u šamponů /pamatuji si tyhle sosáčky z dětství/, tak i u masek/kondicionérů, kde stačí jen zmáčknout a produkt hned teče. Což asi není vhodné na cestování, ale já nikam necestuji, takže co. Celkově miluji vtipné hlášky a filozofii této značky!

"V životě jsou důležitější věci než vlasy, ale je dobré začít právě u nich."  

Miracle Moist Shampoo / 300 ml - 149 Kč
"It's a miracle (well kind of). Not like child birth or a solar eclipse, but our formula, with Australian Macadamia Nut oil, infuses moisture into dry, damaged hair helping to condition and smooth."

Hydratační šampon slibuje to co většina hydratačních šamponů a musím říct, že se mu to daří! Vlasy jsou hebké, lesklé a hydratované. Navíc, no ta žvýkačková vůně! Bože můj, ta se nedá popsat! Má obsahovat australský makadamiový olej. Není nic pro bezsilikonové nadšence, silikony Aussie produkty obsahují. Pro mě je to nejlepší šampon, který jsem kdy měla, vlasy se mi nemastí, správně vržou /znak toho, že jsou čisté/ a jsou fajn.

3 Minute Miracle - Luscious Long / 250 ml - 179 Kč
Dále vlastním masku na vlasy, jak jsem říkala, není to ta profláklá regenerační, ale posilující maska pro dlouhé vlasy. Nemám vlasy zničené, spíše hodně suché a krepaté a hlavně momentálně opravdu dlouhé. Obsahuje výtažek z australského eukalyptu a avokádový olej. Vlasy jsou hebké, lesklé a na pohled vyživené. Určitě to s krepatostí nezatočí, to neumí nic, ale vlasy jsou lepší než při používání běžných masek a kondicionérů. Jsem spokojená!

Oba tyto výrobky mohu všem doporučit na vyzkoušení! Za tu vůni to určitě stojí! Já mám rozhodně v plánu vyzkoušet více výrobků této slavné značky. :-)

Vyzkoušely jste? Jaký máte názor na Aussie? :-)

12 komentářů:

  1. ja som s miracle moist nejaký extra účinok nespozorovala. teraz mám šťastnú ruku na šamóny a balzamy a mám hneď tri, ktoré sú lepšie ako aussie. bude mi síce chýbať žuvačková vôňa, no nejak mi so suchými vlasmi nepomohol.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně nikdy žádná maska, nic nepomohlo se suchými vlasy, tomu ani nějak nevěřím, ale dávám právě plus za vůni, lesk, hebkost.. :-) Na vyživení používám olejíčky :)

      Vymazat
  2. Taky se hrozně těším, až něco od Aussie vyzkouším:)) teď momentálně používám šampóna kondicionér Revalid a ti jsou taky bezkonkurenční!!! A to s vlasama docela bojuju, mám je hodně zničené, ale s tímhle šampónem jsem fakt spokojená:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně zase Revalid udělal z vlasů hrůzu, hlavně lupy kterých jsem se zbavila asi až po roce :/

      Vymazat
  3. ten šampon musím zkusit, značka Aussie mě už dlouho láká! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky se mi moc líbí obaly Aussie. :) V poslední době jsem o této značce hodně slyšela, ale přece jen se snažím vlasy zásobit spíše přírodními složkami než silikony, takže Aussie neni nic pro mě. :) Ale čuchala jsem k ní v drogerii a voní fakt krásně. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Aussie mají v dm? Tak to se tam musím jít podívat, protože to chci už hodně dlouho vyzkoušet :) hlavně kvůli té jejich super žvýkačkové vůni :D

    OdpovědětVymazat
  6. Zatím s nimy nemám žádnou zkušenost, ale přála bych si je vyzkoušet. Takže hurá do DM :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nakoupila jsem si tyhle produkty před Vánocemi v Dráždanech, protože jsou tam prý levnější..moc jsem to nepřepočítávala, ale jsem strasně ráda, že jsem je zkusila, protože jsou opravdu super! :)) Ráda šampony střídám, někde jsem četla, že je to i dobré pro vlasy, ale určitě si jej znova koupím :))

    http://miss--xy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Strašně ráda bych vyzkoušela, ale jsem bezsilikonový nadšenec...

    OdpovědětVymazat
  9. jj,taky jsem je koupila v dm..ještě jsem nezkoušela ale jsem už zvědavá jaké to udělá "zázraky" :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)