Objevila jsem zázrak, aneb Garnier Dark Spot Corrector!


O tomto zmizíku na různé typy skvrn, například pigmentových, stařeckých, po sluníčku, nebo jizvičkám po akné, jste už určitě četly a slyšely. Garnier představil novinku, která slibuje sjednocení a rozjasnění pokožky. Dlouho jsem mu odolávala a nechápu proč.

Krém objevíte v hliníkové tubě, která slouží k dobrému uchování obsaženého vitamínu C. Na konci tuby je "špička" kterou si dávkujete množství. Tenhle styl balení se mi líbí, je hygienický, praktický a dobře si s ním nadávkujete množství, které potřebujete.
Po vymáčknutí z tuby je krém bílý (po delší době má nažloutlý, až nahnědlý tón, za což může právě vitamín C). Má spíše gelovou konzistenci a silnější vůni, mně připomíná citrusy a je mi příjemná, někomu ale může vadit. Taky jsem si všimla, že pokud se ráno/večer odličuju, tampon je žlutý. Krém je možné používat pod makeup, problémy jsem s ním neměla, nedrolí se a makeup hezky drží. Celkově je na pleti příjemný a nelepí. Má pleť je po aplikaci opravdu prozářenější, ale neleskne se. Hydratace je pro mou normální až sušší pleť akorát. Necítím, že by byla nedostatečná, což mě docela překvapuje. Myslím, že by mohl sednou mastné a normální pleti, suché asi nebude stačit.


Co je ale pro mě nejlepší je, že se mi po něm hodně zredukovalo akné. Nevím, zda je to obsažený vitamínem C, nebo tou troškou kyseliny salicylové, ale prostě mám pupínků asi o 100% méně, rychleji se hojí a nezůstávají po nich flíčky! Pro mě je to dokonalost a jen se modlím, aby mi tento krém nepřestával vyhovovat!

Co se týče k hlavnímu účinku tohoto krému, tedy bělení skvrn. Mám pleť nesjednocenou, pihatou, s pigmentovými skvrnami a hlavně nějakými jizvičkami po akné. Nezaznamenala jsem po 8 týdnech nějaké rapidní zlepšení, ale nějaké to sjednocení opravdu ano a to oceňuji, nečekala jsem totiž v tomhle směru nějaký zázrak. Tedy já radši očekávám tohle, než podstupovat nějaké bělení drastickými kyselinami atd. 

Pokud to tedy shrnu, mně krém vyhovuje a mohu ho doporučit. Nedocílíte s krémem bělení nějakých starých a velkých skvrn, ale menších a nově vznikajících ano. Docílíte projasnění a jakéhosi "zhezčení" vaší pleti, na dotek i pohled bude jemná a hezká.


Krém obsahuje 50 ml a stojí přes 200 Kč, většinou se dá sehnat v akci.

EDIT: Od 25.11. má být v Rossmannu právě za zlevněných 199Kč! :-)

Máte zkušenosti s tímto krémem? Nebo nějakým jiným podobného účinku? Co na něj říkáte? :-)


14 komentářů:

  1. Vypada dobre. Na tvari mam taky pihy, takze plet fakt sjednocena neni, coz me stve, i kdyz na pihy jsem si uz zvykla. Mozna zkusim:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pihy ti to určitě neodestraní, ale nějakého toho projasnění a sjednocení dosáhneš :)

      Vymazat
  2. Bělící kosmetika nefunguje. Teda aspoň na mně ne :-) Za sebe můžu doporučit laser.

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
  3. tak o tom som este nepocula!

    Pozyvam na 2 giveaways, jedna o GUCCI RUSH 75ml a druha o LADYBOX! Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat
  4. Teda tak to ti děkuju!!!:)) Vůbec jsem o něm neslyšela a po téhle recenzi jdu snad hned zítra do drogerie a koupím ho!:)) (no dobře, možná nejdřív zjistím, kde ho mají v akci:D) ale fakt moc děkuju za radu a inspiraci:))

    OdpovědětVymazat
  5. úžasná inspirace ♥. Já miluji kosmetiku Dermacol a všechny jejich produkty od make-upu a dalších!

    OdpovědětVymazat
  6. Mám ho a zbožňuju. Sice ho musím prokládat i s jinými krémy, protože sám o sobě je pro mě málo hydratační, ale musím říct, že se mi zdá dost použitelný pro různé typy pleti... :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tenhle krém jsem ještě nezkoušela.
    Od Garnieru mám čistící pleťovou vodu s výtažky z hroznů a s tou jsem moc spokojená. Nejen, že plní opravdu vše, co slibuje, ale i nádherně voní !
    Dál mám od Garnieru i hydratační noční krém - opět super hydratace a nádherná vůně :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, můžu se tě zeptat, jestli ho stále používáš a vyhovuje ti? :) A používáš ho večer nebo ráno?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, momentálně již nepoužívám. Potřebuji trochu větší hydrataci a už nemám takový problem s pigmentací. Používala jsem ráno i večer. ;)

      Vymazat
    2. Děkuji moc za odpověď, mně pořád trápí akné a fleky po něm, nenašla jsi na to nějaký zázrak? :D :) L.

      Vymazat
    3. Mně na akné pomohlo co nejméně péče, chvíli jsme odličovala jen micelárkou, nekrémovala, nelíčila se.. A to se snažím udržovat, micelárka, sem tam hloubkové čištění a pak lehoučká hydratace. Vyhýbat se silikonům, ropě atd.. A na jizvičky a leky po akné to chce čas. :-)

      Vymazat
  9. Páni o niečom takom som fakt ešte nepočula, ja zúfalo hľadám niečo, čo si dokáže poradiť s červenými fliačikmi po akné, hneď sa idem pozrieť, či ho ešte stále predávajú a ak áno tak si ho určite kúpim, ak to dokáže zlepšiť stav akné tak je to určite niečo do čoho sa oplatí investovať.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)