Urban Decay - Midnight Emergency Kit


Urban Decay asi nemusím dlouze představovat, proslulá značka nejen očních stínů, kterými je velice populární. "Městská hniloba" pochází samozřejmě z USA, je 100% netestovaná na zvířatech a řadí se mezi luxusní veganskou kosmetiku. Prý ji měl pod svými křídly i Louis Vuitton. Pověstné jsou už samotné obaly výrobků, hlavně paletek stínů.



Já dostala Minight Emergency ke svatému Valentýnu od přítele. Nějak jsem po ní pokukovala a přítel byl tedy zatraceně pozorný (no vlastně jsem o ní mluvila od rána do večera, takže tak pozorný být nemusel :D) a potěšil mě s ní. První co mě velice upoutalo bylo samotné balení, které bylo nečekaně bytelné. Paletka je zasazena ve tvrdém kartonu, na oko velice poutavém. Samotná paletka je zlatá se zipem, uvnitř pevná a tvrdá s přihrádkami na štětec a lesk na rty.

Co se týče paletky, musím říct, že nejsem zrovna na zlatou, ale tohle se mi sakra líbí! Je uzavíratelné na zip a velikostně tak akorát do kabelky. Právě balení je u UD asi to, co nás praští do očí a buď se líbí, nebo ne.. Tato paletka je u nás na e-shopech poměrně dostupná, cena bývá kolem 600 Kč.

Štětec, který byl přiložený je kvalitní, je to mini štětec stálé nabídky UD, který samostatně není zrovna nejlevější. Je syntetický, bohužel perfektní na korektor, nebo krémové stíny, ale ne stíny tohohle typu! Absolutně je s ním nenaberete, nenanesete. Jak ale říkám, je perfektní na korektor a není to žádné šidítko, které se do paletek běžně cpe, využití pro něj určitě najdete.

Lesk je v plném prodejním balení, které běžně stojí 19$. Odstín Midnight Cowboy neladí jen názvem, ale i samotným odstínem, který není nijak výrazný. Má opravdu nádherné balení a poměrně dobrý aplikátor. Lesk naprosto božsky mintově voní, na rtech lehce brní, což má způsobit jejich zvětšení. Nelepí, vydrží a je velice příjemný. Opravdu pocítíte znatelný rozdíl mezi tímto leskem a obyčejným leskem z drogerie za pár korun.


Stíny jsou zde čtyři a to v parádní kombinaci na přirozené denní líčení, tak i večerní ródeo!

Midnight 15 - je ze všech barev nejméně výrazná, trochu do zlata, ale chybí jí jakýsi šmrnc.
Midnight Rodeo - světle hnědá barva, která obsahuje nepravidelně umístěné zlaté třpytky, které tedy bohužel občas opadávají.
Midnight Cowboy - růžovo stříbrná barva s krásným leskem.
AC/DC - zklamal názvem, ale za to to rozjel se svým metalickým leskem, fialovošedivočerná barva, kterou můžete oživit denní líčení, nebo to s ní večer parádně rozjet.



S kombinací těchto stínů můžete vytvořit přirozený denní look, ale i šmrcovní večerní líčení. Právě AC/DC je úžasná párty barva, která skvěle ladí k mým zeleným očím. "Nude" odstíny miluji a celkově paletku jen a jen doporučuji! Určitě nebudete z žádného stínu od Urban Decay zklamané! Celé balení navíc po více půl roce stále úžasně voní a já se té vůně nemohu jen tak nabažit! Dokonce stále voní ona krabička, v které byla paletka zabalená atak si ji schovávám a občas hodím očuchávat.


Co se týče debat o ceně. Jak jsem řekla, paletka s poštovným stojí kolem 600 korun, jeden stín tedy vyjde na 150 Kč, odečtěme si od každého stínu nějakou tu korunu na kvalitní štětec, který v planém balení (větší rukojeť) stojí 25$ a lesk a plné balení lesku za 19$! Dále pevný a kvalitní pouzdro, které ještě bylo zasazeno do další kvalitně vyrobené krabičky. No to za ty peníze opravdu stojí! Vždyť jen ten lesk stojí skoro to co celý tento set, no nekupte to! :-)
Ještě bych měla zmínit, že tento kit byl limitovanou edicí, ale dá se ještě sehnat, tak si pospěšte!

Jaké jsou Vaše zkušenosti a názory na Urban Decay? Vlastníte nějaký produkt, nebo chcete? :-)

Follow on Bloglovin

11 komentářů:

  1. zaujimavý post :) pozývam ťa na giveaway o náramky šťastia :) http://fashion-paradis.blogspot.sk/2013/10/giveaway-o-naramky-stastia.html

    OdpovědětVymazat
  2. Urban decay som ešte vobec neskušala, ale táto paletka vyzerá luxusne.
    Inak máš skvelý blog, prešla som si niekolko prispevkov a pridavam sa k čitatelom :)
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  3. od UD si chci také pořídit paletku :-)

    OdpovědětVymazat
  4. máš hezký blog :) tento lesk na rty mám také a jsem s ním naprosto spokojená :) má hezké balení, vůni a na rtech je velmi příjemný :)

    onlygirlnn.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Hodně jsem o značce sylšela, ale sama jsem nikdy nezkusila, ale rozhodně bych někdy chtěla, věřím, že je super :) pěkný článek :)

    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  6. moc bych chtěla nějaký produkt vlastnit a tenhle kit vypadá fakt krásně.

    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá opravdu moc hezky. Já až si budu pořizovat něco od UD, tuším, že to buse ta slavná báze pod stíny :)

    OdpovědětVymazat
  8. Od této značky zatím ještě nic nemám, ale tohle vypadá moc pěkně. Poslední dobou jsem na takovéhle odstíny :) no a ten název :D :D dobrý no

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)