Top Of October


Dermalogica - Daily Microfoliant
Používám dvakrát týdně, především večer, zdá se mi, že se pak lépe vstřebává následná péče. Opravdu pleť velice jemně vyčistí a peelinguje. Mám k dispozici pouze vzorkové balení, které se také snažím kupovat (pokud některá máte k dispozici, klidně nabídněte). Avšak za plnou verzi nebudu dávat 1350,- nejsem blázen. Příjemná věc, ale až tak úžasná, že bych by schopna za ni dát tolik peněz, zase není.

Revlon - Lip Butter
Asi nemusím komentovat, více jsem se o něm rozepsala v recenzi. Navíc má pro mě naprosto parádní podzimní barvu a totálně ho miluji!


Kokosový olej
Také nemá smysl o něm básnit, nepovažuji ho za totální zlatý grál, jak ho většina popisuje, ale je fajn a poslední dobou ho hojně používám. Je docela dobrý na konečky vlasů, na které oleje poměrně střídám a tento měsíc jsem si oblíbila právě kokosák.

Garnier - Dvoufázový odličovač
Zakoupila jsem ho díky akci 1+1, protože jsem potřebovala odličovací mléko a tak jsem k němu vzala nějaký produkt. Používám ho tedy tenhle měsíc každý den. Je docela fajn, ale není nad můj oblíbený Green Line! Nejlepší je v porovnání cena/množství, tato dvoufázzová emulze se pak opravdu vyplatí.

Moschino - Funny EDP
V říjnu jsem se nejvíce voněla právě tímto parfémem. Jemná vůně, která má ve svém srdci pivoňku, jasmín a zelený čaj, dále pak voní po pomeranči. Opravdu krásná jemně sladká vůně, kterou mám na jaře a podzim moc ráda.


Jací byly Vaši oblíbenci za říjen? :-)

7 komentářů:

  1. Kokosovy olej je fajn, ale tiez si nemyslim ze je AZ taky uzasny ako kazdy hovori :D A tento konkrety odtien Lip Butter je velmi pekny :D

    macabre-moon.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. ten parfém od Moschina vypadá nádherně a podle tvého popisu musí určitě i perfektně vonět,
    asi si ho připíšu na svůj wishlist! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Garnier mám taky a jsem nadmíru spokojená:)) a ta voňavka vypadá skvěle:))

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Lip butter vypadá skvěle a kokosový olej naprosto zbožňuju :)
    Nicca,
    http://www.fashionpicnicblog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. S tou voňavkou si ma teda zaujala :) Jej ingrediencie mi úplne vyhovujú :))
    L a - S i s s i

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)