Top Of June


Real Techniques by Samantha Chapman - Blush Brush
Konečně mám svůj vysněný štětec na tvářenku! Je neskutečně jemňoulinký a opravdu hustý! Nejdříve jsem měla v plánu si pořídit i štětec na pudr, ale teď vím, že to není třeba, protože tenhle dokáže pudrovat naprosto dokonale. Tvářenkovat se s ním musím ještě pořádně naučit, protože díky svému zastřižení funguje jinak než klasické tvářenkáče. Rukojeť je krásně lehká, delší a na černou část můžu štětec bez problémů postavit, což shledávám jako velice užitečné! Design se mi líbí a no prostě ho miluju! :-)

Corine de Farme Soin Hydratant
Hydratační péče bez silikonů, konzervantů a parfemace je lehoučký hydratační krém, konzistencí mi připomíná takový pologel-polokrém. Moc příjemně voní, což tedy nechápu, protože má být bez parfemace, ale což. Bohužel tato značka se na našem trhu už nevyskytuje z čehož se mi chce brečet, protože tento krém mám opravdu ráda. Nezbývá nic jiného ne si ho šetřit a pak hledat něco složením podobného.

Vichy Eau Thermale
Termální voda ve spreji o které jsem mluvila v předchozím článku. Zrovna mám ráda tuhle a to jen z toho důvodu, že jí je už nejméně a chci ji doplácat. V letních dnech se bez ní neobejdu.

Lee Stafford Shine Head Spray
Sprej, který má nádherné projasňující a rozjasňující účinky na vaše vlasy! Získala jsem ho díky květnovému Ladyboxu a jsem za něj ráda. Když jdu ven trochu jím vlasy prostříknu a hned na ně slyším více chvály. Je to sprej jako každý jiný, nevidím rozdíl mezi tímto a nebo mými od Baley, jen cenu. Je fajn.

Maybelline Color Whispers 
Věnovala jsem jim samostatnou recenzi. Díky Bí mi přibyl další odstín, tentokrát trochu jemnější a decentnější a musím říct, že ho miluju ze všech nejvíce! Efekt "mé rty, ale lepší" se dostavuje okamžitě. Řeči, že jsou CW málo pigmentované vyvracím, protože tyhle tři odstíny jsou pigmentované jako běžné rtěnky. V červnu jsem je nosila a střídala podle chuti a nálady nejvíce. Navíc mám fakt ráda ten jejich obal. :-)


A jací jsou Vaši oblíbenci za červen? :-) 

 Follow on Bloglovin

6 komentářů:

  1. ten sprej od Lee Stafford vypadá skvěle, díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zaujali ma tie rúže na konci a ten štetec :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty whisperky od Maybelline mají krásné barvy :) Já mám teď velkého oblíbence od Lancome - nový lesk z kolekce Gloss in Love:)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tenhle RT štětec je to poslední, co mi od Sam chybí k absolutnímu štěstí - její štětce jsou jednoznačně moji červnoví oblíbenci. ;)

    OdpovědětVymazat
  5. No já mám stálé oblíbence, takže nejen červnové:-) Ale mým už velmi dlouhým přítelem je růžová rtěnka od Miss sporty, určitě ji na blogu někdy představím:-).
    Caatherine

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)