Max Factor Facefinity makeup


Makeupový boom před pár měsíci, všechny ho zkoušely a kupovaly, cena není nízká 419 Kč. I má mamka podlehla reklamě ("no psali že budu mít perfektní pleť") a ačkoliv její pleti vůbec nesedí a to i odstínově tak si ho koupila, netrvalo dlouho a hned jsem ho zdědila.

Barevně mi tento nejsvětlejší odstín sedí, možná by mi stačil i o kapánek tmavší a to jsem bledule. Konzistence je tekutější, ale ne jako u Affinitone. Etiketa tvrdí, že obsahuje bázi, korektor i makeup. Víme jak to s těmihle multifunkčními produkty bývá:
Krytí: Hm to teda nevím mně kryje lépe už zmínění Affinitone, že tedy obsahuje korektor? Hm..
Výdrž: Vzala jsem si ho jednou na večírek a katastrofa, bohužel i na maturitní ples..
Makeup: Přijde mi že nedokonalosti zvýrazní, dělá takový přematněný finish, absolutně se v něm necítím.
Nesedl ani mé mladé pleti, ani mamčině zralejší, opravdu na nás vypadal nepřirozeně, zvýrazňoval nedokonalosti. Podle mě možná sedne mastnější pleti, ale bála bych se zalézání do pórů.
Pro mě je tento makeup katastrofou, jedním z těch horších co jsem měla. Za tu cenu?.. Rozhodně nekoupím,  už jsem ho poslala dál. 

+ Výběr odstínů, hlavně pro bledulky             - Nepřirozený finish
+ SPF 20                                                         - Nevydrží
                                                                       - Zvýrazňuje nedokonalosti, zalézá do pórů

Co Vy? Také jste ho vyzkoušely? Sedí Vám? :-)

12 komentářů:

  1. měla jsem vzoreček a nějak mě nenadchnul :/
    pěkná recenze :))

    OdpovědětVymazat
  2. Moje kamarádka má úplně stejný, ale i když píší že je to nejsvětlější odstín, na ní vypadá jak kdyby se ze dna na den opravdu hodně opálila. A to má i docela tmavou pleť :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se mi moc nezdá, ten nejsvětlejší je opravdu pro bledulky viz foto zde http://3.bp.blogspot.com/-gCooM45oXDo/UJau5DXnF2I/AAAAAAAAU-A/sgwEZ6eGblQ/s1600/Max+Factor+Facefinity+All-Day+Flawless+3+in+1+Foundation+3.jpg :)

      Vymazat
  3. pěkná recenze :) tak tenhle makeup bych si nekoupila...

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je docela škoda peněz, já jsem ho naštěstí nezkoušela:) Ale je fajn, že mají i světlé odstíny:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odstíny jsou super, ale cena/výkon? Jak říkáš, škoda peněz.. ;)

      Vymazat
  5. Já mám teda naštěstí s tímto makeupem dobré zkušenosti. Mě vyhovuje a myslím že si ho koupím i znovu, ale chápu že někomu vyhovovat nemusí, rozhodně je lepší na mastnější pleť =)

    OdpovědětVymazat
  6. Koupila jsem ho na jaře v US pod názvem Covergirls Outlast Foundation, ale je to úplně to samé. A pořád jsem nemohla přijít na správný popis jeho nedostatku...a ty jsi to vystihla úplně přesně, protože ten make-up opravdu dělá přematněný finish ve smyslu že zvýrazní každou reliéfní vlastnost obličeje a výsledkem pak není svěží vyrovnaný vzhled=( takže já jsem byla taky trochu zklamaná, protože na YT ho chválí nonstop.

    OdpovědětVymazat
  7. já make-upy od Max Factor považuju za ty nejlepší které jsou k dostání v drogeriích a tento je jeden z těch které používám a jsem s ním velice spokojená. na pleti vypadá přirozeně, textura je příjemná a pohodlně se aplikuje, mám ho velmi ráda. jak se tak dívám na odstín, který sis vybrala .. nevím jaký máš odstín pleti, ale Warm Almond bych zařadila do těch tmavších tak možná, jestli jsi neudělala chybu ve výběru zrovna tady .. ? protože jinak je ten make-up moc fajn :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to nejsvětlejší odstín tohoto makeupu, který se u nás prodává. No jak jsem psala, já si ho nevybrala :)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)