Recenze laků: Avon, Maybelline a Rimmel

Laky na nehty sbírám tři roky. Předtím jsem si nehty vůbec nelakovala, tomu kouzlu jsem tedy propadla poměrně nedávno. Mám jich kolem dvaceti, snažím se to číslo udržovat, kupuji nové pouze když se nějakého zbavím.

AVON nailwear pro a quick dry
Tyto laky jsou podle mě poměrně drahé cena se pohybuje okolo 120 Kč, ale často mají nějaké výhodné akce. Avšak je nutno zmínit, že mají 12 ml, což je mezi laky největší velikost. Ještě se mi za ty tři roky nestalo, že by mi nějaký lak vyschl, takže já mám tahle maxi balení ráda.
Co se týče Avonu, tak pro mě to jsou nejhorší laky co vlastím. Špatně se nanášejí - nevyhovuje mi ani jejich štěteček, šmouhatí, nevydrží. Modrý lak nailwear pro je nejhorší, mám ho přes dva roky, ale málokdy na něj mám nervy. Je moc hutný, musím vrstvit, vůbec neschne. No hrůza. Naopak quick dry vínové barvy schne rychle, ale výdrž nepokryje ani den. Zelený se třpytkami je zase šílený na odlakování. Oceňuji ale hezké balení.
Určitě už žádný nekoupím.



Maybelline mini Colorama

Myslím, že jejich běžná cena se pohybuje kolem 60 Kč, ale nevím to jistě. Já jsem všechny nakoupila v akcích za 29,- nebo k nákupu zdarma, v létě se vyprodávali, protože Colorama má nové obaly. Avšak obsahují pouze 7,5 ml a tedy setsakramensky rychle se prázdní. Dobře se díky štětečku nanášejí, nepotřebují vrstvit. Ale výdrž nic moc. Výběr barev je ale pěkný.
Vzhledem k ceně/množství a nic extra kvalitě už znovu nekoupím.


Rimmel Licra Pro
Rimmelácké laky mají 12 ml a stojí 99 Kč, avšak tato značka je často ve slevách, takže já mám nude lak dokonce i za 29 korun. Už jsem od Rimmel měla celkem asi pět laků. Pro mě jsou to nejlepší laky, které jsem vlastnila. Miluju jejich široké aplikátory, navíc pro mě dokonale střižené. Krytí je i u takto světlých odstínů perfektní a mně stačí jedna vrstva a výdrž? Nejdelší, kterou jsem kdy zažila! Bez oprýskání tři dny v pohodě.
Tyto laky prostě doporučuji a ve slevách určitě vždycky vykupuji! :)


Edit: Dnes jsem si koupila od Rimmel další lak,  v mint barvě a je stejně úžasný jako ty předešlé O:-)
Co Vy a laky na nehty? Jste lakovací typ? A které máte nejraději a které naopak ne?

XOXO FairyChain

16 komentářů:

  1. Já jsem si teď z Avonu objednala asi 3 laky, takže se začínám bát po téhle recenzi. :D :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to kus od kusu, každá barva je jiná, tak snad budou dobré :)

      Vymazat
  2. pěkný článek, rimmel laky mám moc ráda! :)
    jinak co jsem tak koukala na tvůj blog, baví mě číst tvé články a píšeš moc hezké
    recenze, takže jednoznačně dávám follow a přidávám se ke čtenářům :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty laky od Rimmelu mám taky ráda:) Jinak si kupuji různé - OPI, Essie, China Glaze... Nejlepší výdrž má asi jeden můj lak od Lancomu a dobrou zkušenost mám i s China Glaze, ale řekla bych, že je to spíš kus od kusu..:)

    OdpovědětVymazat
  4. ja mam velmi rada laky ale preferujem lacne pred drahymi, za lak mi je proste luto dat viac ako tri eura.

    Inak ak sa o seba rada staras mozno ta potesi sprava o tom, ze Philips prisiel na trh s revolucnou novinkou v odstranovani chlpkov. Uz nikdy nemusis mat porezane nohy pretoze Lumea Precision Plus odstrani chlpky na zaklade sveta a uz sa nikdy neobnovia!
    Recenzia u mna tu:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/03/philips-lumea-precision-plus.h

    OdpovědětVymazat
  5. tie od Rimmel sú najkrajšie :)) ,, ja mám najradšej čiernu *.*

    OdpovědětVymazat
  6. tie Rimmel lycra pro mam tiez moc rada, su perfektne a dlho vydrzia! akurat som mala pocit ze trochu dlhsie schnu. Inak aj laky z Pupy su super, trvacne a krasne farby.

    OdpovědětVymazat
  7. ten modrý avon má priateľa sestra a hneď ako som ho zbadala vedela som, že ho musím mať na nechtov. Lakovanie a uschnutie síce bolo o držku, ale počkala som si. A je vážne krásny, hlavne na slnku :)

    OdpovědětVymazat
  8. zajímavé, zrovna ty z avonu vypadají nejlépe:)

    OdpovědětVymazat
  9. Super laky, hezké odstíny.. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Laky Avon jsou podle mě katastrofa, blbě se to lakuje, schne a nic nevydrží. Ale Coloramu od Maybelline miluju. Fakt perfektně kryjí a vydrží mi dlouho. Co mají nové obaly, tak jsem si ještě žádný nekoupila ( co se týká laků, tak mám teď stop stav - uvidíme, jak dlouho mi to vydrží :D), ale ty staré mám opravdu moc ráda :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)