Revlon Colorstay

Svou první recenzi bych zaměřila na velmi diskutovaný makeup, Revlon Colorstay, který já vlastním v nejsvětlejším odstínu Ivory pro mastnou/smíšenou pleť - to je důležité rozlišit, odstíny pro suchou pleť se liší! Cena se pohybuje kolem 200-300,- nejlépe ho seženete na Aukru.
Velmi chválený a oblíbený hlavně pro své krytí a výdrž.

Vzhled
Začněme obalem. Makeup je ukrytý ve skleněné nádobě, s jednoduchým černým víčkem, což na mě působí docela luxusně a bytelně. Avšak pod víčkem nic není, otvor, kterým si makeup lijete - ano lijete na prsty, popřípadě houbičku atd.. Když jsem si tuto manipulaci poprvé představila, zděsila jsem se. Avšak pak jsem přišla na to, že stačí prsty odťupkávat z víčka, na kterém makeup po protřepání zbyl.

Makeup jako takový
Přejděme k tomu nejdůležitějšímu, jaký tedy vůbec je. S makeupem se pracuje poměrně těžko, jde špatně rozetřít a musíte pracovat rychle, protože rád schne a pak jsou vidět šmouhy. Krytí je poměrně veliké a budovatelné. Obsahuje SPF 6, což není v průběhu roku nijak na škodu. Makeup je voděodolný, v bazénu opravdu vydržel, ale samozřejmě ne dokonale. Což působí problémy s odličováním, to dá poměrně práci a chce to opravdu důkladně odlíčit. Já na tento makeup použiji pleťové mléko, které setřu kapesníkem, pak si umyji obličej nějakým pěnovým odličovačem a nakonec micelárkou.


4/5 bodů

+
Výdrž - školu přežije a občas vypadá chvalitebně až do večera, na párty jako dělaný!
Veliký výběr odstínů - od bledule pro snědší dívky
Krytí - opravdu velice dobré

-
Špatné odličovaní
Bez dávkovače
Složitější manipulace - chce se to s ním naučit a pečlivost
Nelibá vůně a dostupnost

Toť můj názor na Revlon Colorstay.
A co vy, vyzkoušely jste? Jak vám vyhovuje? :-)




1 komentář:

  1. Tak nad tímhle makeupem pořád uvažuji. Hodně lidí si ho chválí. Láká mě ten se žlutým podtonem, podle recenzí to vypadá na můj makeup snů, ale... objednávky z internetu bez vyzkoušení se docela, ne docela, dost děsím.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)