Bydlím!

Přestěhovala jsem se. Prodala starý nábytek, nakoupila nový, společně se spoustou pokojových rostlin (na kterých teď asi ujíždím). Co je ale nezbytnou součástí výbavy nového bytu jsou podle mě dekorace na zeď. Své plakáty, společně s několika rámy, jsem pořídila na Poster Store. Na e-shopu najdete různá témata - od rozličných míst, přírody po třeba architekturu. Můžete se zde také inspirovat, jak svůj interiér pomocí plakátů vyšperkovat a na webu najdete i návod na to, jak obrázky rozmístit. Věřím, že si každý vybere, na výběr totiž máte z více jak tisícovky motivů. Plakáty jsou navíc tištěné ve Švédsku, to se jen tak nevidí. Mám teď tak doma skutečně skandinávské obrázky.

A teď se podívejte, jak jsem svůj nový, minimalistický byt vyzdobila já. Jen teda, přišla jsem na to, že vyfotit skleněný rámeček na obrázky, není zrovna nejjednodušší a dalo mi to opravdu zabrat.

Do obývacího pokoje jsem zvolila tuto obrazovou stěnu, kterou mám v plánu potupně rozšiřovat. Bude tak plná plakátů! Rozhodně mám už v košíku další kousky.

Ložnici jsem prozatím ozdobila jedním obrázkem, umístěným na policové skříňce. Mám ráda, když jsou zarámované plakáty jednoduše opřené o zeď.

Mým posledním úlovkem je návod na koktejly, který má své umístněnív kuchyni. Už jsem podle něj dělala mojito a pochutnala si. Příště to vidím na daiquiri.

Na co podle vás nesmím zapomenout, při dovybavování nového hnízda? Jo a na Poster Store bývají docela často akce, zrovna teď tam je sleva 30 % na všechny plakáty. Tak se mrkněte.

1 komentář:

  1. My už také konečně bydlíme ve svém domě :-) . Myslela jsem si, že se nikdy nedočkám. Na zařizování interiéru jsem se těšila už od začátku stavby. Taky je to podle toho vidět. Není týden, kdy bych něco neobjednala :-D . Naštěstí skoro všechno vybírám z bazaru , tak nás nové bydlení snad úplně nezruinuje :-D .

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)