Weleda: Mandlová tělová sada



Už tomu bude delší doba, co jsem od zastoupení Weledy dostala tento dárkový set s produkty mandlové tělové řady, která obsahuje Mandlový sprchový krém na citlivou pokožku a Krém na ruce. Nemusím asi ani rozepisovat, jak roztomile a sladce tento set působí a jak univerzální dárek to je, aneb podle mě musí potěšit naprosto všechny z nás. 

Jako první vám popíši tento Mandlový sprchový krém pro citlivou pokožku. Od Weledy jsem vyzkoušela už snad všechny jejich sprchové krémy a jedná se o můj all time favourite produkt. Jsou to zkrátka krémy, které na sebe ve sprše nanesete jako když aplikujete tělové mléko, nic nepění, naopak cítíte příjemnou úlevu od pnutí pokožky a následně je smyjete. Po takové koupeli je vaše pokožka dokonale hydratovaná a vyživená a to tak, že již nepotřebuje nějaké další nanášení tělových hydratačních produktů. Tento produkt pomáhá udržovat hydrataci pokožky v rovnováze, je totiž speciálně vyvinutý pro potřeby citlivé kůže. Myje šetrně a do díky jemným rostlinným enzymům a díky obsahu bambuckého másla pomáhá pokožku zvláčňovat a vyhlazovat. Navíc je vhodný i pro vegany a dokonale sladce voní po mandlích! Zakoupit si jej můžete tady a to za 219 Kč.



Další produkt, který jsem v sadě objevila je Mandlový krém na citlivou pokožku rukou. Jestli na něco trpím, tak jsou to věčně suché ruce. Kůže potom bolí, praská, na některé krémy je přecitlivělá, vadí ji zbytečná parfemace a pak kůže svědí. Kdo má stejný problém, ví, že je to bolestivá a nepříjemná záležitost. S touto problematickou mi ale moc pomáhá právě tento produkt. Zklidňuje pokožku náchylnou k podráždění a to díky obsahu bio mandlového oleje. Kůži hydratuje a snižuje ty nepříjemné pocity napětí. Posiluje přirozenou ochrannou funkci pokožky a tak ji chrání před působením vnějších vlivů. Produkt má spíše hutnější konzistenci, avšak stejně se dobře roztírá a vstřebává, zanechává však na rukou lehce mastný ochranný film. Navíc krásně voní po mandlích. Právě tento produkt si moc užívám při aplikaci na noc před spaním a stal se již součástí takové mojí noční rutiny péče o tělo. Krém můžete sehnat tady za 229 Kč.



Jaký tělový produkt je Váš nejoblíbenější?

2 komentáře:

Děkuji za vaše milé komentáře :-)