Top: červen


A máme tu další měsíc! Červen byl ve zkratce šílený. Pracovala jsem od rána do večera, což se mi vymstilo docela nepříjemnou zdravotní komplikací a v současné době mi tak píchají denně do břicha injekce. Beru to ale jako ponaučení a takovou životní lekci. Zatímco všechny dřete na plochém bříšku do plavek, já jej mám poseté píchanci a modřinami, takže nic moc krása u vody, ale vězte, že je mi to teď úplně jedno. Také jsem se dostala na magisterskou žurnalistiku a mediální studia na Karlově Univerzitě a tak mě čeká ukončení současného magisterského studia na téže škole a výběr jednoho z těchto oborů, které mě rozhodně budou bavit více. Zakoupila jsem si zájezd u moře a neskutečně se na ten odpočinek a regeneraci těším. Dělám si radost hezkým letním oblečením a mám nové spolubydlící, se kterými se učím žít. Život se mi pořád tak rychle mění a s ním i spousta kosmetických produktů, jenž mi prochází pod rukama. Mrkněme se na ty v měsíci červnu oblíbené. 


O této dvojce od mé oblíbené značky Medik8 jsem psala již několikrát a mám sepsané i obsáhlé recenze. Netřeba znovu vychvalovat, jak moc jsem s nimi v letních měsících spokojená. O séru s kyselinou hyaluronovou Hydr8 B5 jsem psala už tady a aplikuji jej každý večer. C-Tetra, o kterém jsem se rozepsala tady a jenž je známý svým vysokým obsahem vitamínu C používám nejraději ráno. Na léto totiž slibuje spoustu benefitů a mimo jiné i opravu sluníčkem poškozené pleti. Momentálně začínám najíždět i na retinolový noční krém téže značky a musím říct, že zatím jsem z něj nadšená, tavšak uvidíme, jak si povede po delší době. Všechny tyto produkty jsem obdržela v rámci představení e-shopu Medaprex v projektu Beauty Blogerky.


Sanct Bernhard rozšířil své portfolio produktů na stránkách Elixi.cz a já jsem vážně ráda. Doufám, že nejsem jediný divňoch, který rád zkouší různé doplňky stravy. Reishi Extrakt na mě zapůsobil okamžitě a to díky tomu, že znám tyto houbové doplňky stravy z čínské medicíny, která si myslím, že má cosi do sebe. Reishi, nebo-li lesklokorka lesklá je dřevokazná houba, jenž roste především na tvrdých dřevinách. Její léčebné účinky využívá právě čínská i japonská medicína už po tisíciletí. Stopový prvek, jenž houba obsahuje je zinek, který je znám svou schopností podporovat imunitní systém a chrání buňky před oxidačním stresem. Houba je vhodná k podpoře přirozené obranyschopnosti organismu a díky tomu je lékem pro mnoho chorob. Jednu až dvě kapsle užívám denně a to právě teď v období, kdy jsem po injekcích oslabená a potřebuji své tělo dát trochu do pořádku. Tyto kapsle, nebo spousta jiných doplňků, ale i kosmetiky značky Sanct Bernhard jsou k sehnání tady.


Ve spolupráci s portálem Blogerky.cz mi dorazily domů tyto dva produkty od české přírodní kosmetiky Nobilis Tilia. Prakticky okamžitě jsem si zamilovala Jemný krém na ruce, který slibuje hydrataci, zvláčnění a zjemnění pokožky rukou. Jelikož trpím pocitem suchých rukou neustále a to i teď v létě a práce v kanceláři s papíry mi ruce vysušuje, je třeba abych alespoň po každém mytí pokožky, kůži hydratovala. Tento krém se snadno roztírá a i přes obsah přírodních olejů a másel se dobře vstřebává. Na pokožce zanechává film, což je pro mě, jakožto alergika, v tomto období velmi důležité. Krém má navíc lehkou citrusovou, na léto parádní svěží vůni. Nejlepší na celém produktu je ale více než praktická pumpička, díky které nemusíte mastnýma rukama zašroubovávat víčko. Zkrátka jednoduše pumpnete a namažete. Ideální do kabelky! 


Již nějakou dobu testuji řadu Bamboo Beach od Alterny. Celá kolekce má nádherné designové obaly, jenž ve mě evokují slunce a moře. Řada se specializuje na letní péči o sluncem, mořem a chlórem namáhané vlasy. Prakticky po prvním použití jsem se zamilovala do Bamboo Beach Sunshine Spray, což je produkt, jenž má sloužit jako finišující, nezatěžující prej pro lesk vlasů. Tento sprej vlasy jemně uhladí a dodá jim krásný lesk a nádhernou sladkou vůni. Navíc vlasy chrání před UV paprsky. Ve složení najdeme organický výtažek z bambusu, tahitský kokos a slunečnicový olej. Určitě se těšte na velkou recenzi všech produktů této řady, které můžete sehnat na e-shopu Salononline.cz, protože pro mě jsou vskutku objevem roku. 

A co Vaši červnoví oblíbenci?

4 komentáře:

  1. Hydr8 B5 používám roky a je parádní. O té nové řadě Alterny jsem vůbec nevěděla, tak hned omrknu, protože na dovču něco takového potřebuju, díky! :))

    Kája

    OdpovědětVymazat
  2. Já si teď oblíbila Too Faced makeup a to jsem fakt nečekala, protože jsem si myslela, že není nic pro mě. A tady v článku mě zaujal ten extrakt z hub. Takové doplňky jsem užívala a ty houby asi mají něco do sebe.

    OdpovědětVymazat
  3. Můj červnový oblíbenec je zelený čaj, což je tkaové divné, uznávám :D

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, ja jsem narazila na tento denni a nocni krem - https://www.decodoma.cz/Denni-a-nocni-krem-s-arganovym-olejem.html a jsem z neho opravdu nadsena. Urcite doporucuji take vyzkouset.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)