Too Faced: Love Flush Blush



Musíte mi dát za pravdu, když řeknu, že Love Flush Blush od značky Too Faced je snad tou nejroztomilejší tvářenkou na našem trhu. Tato konkrétní je v odstínu Love Hangover, což je opravdu jemná, decentní barvička. Na pleti působí přirozeně, hezky projasňuje, ale není moc výrazná. Taková vlastně nudná barvička, která ale vypadá báječně k výraznému líčení očí, nebo rtů. Popravdě jsem měla vybraný úplně jiný odstín, avšak tento jsem dostala k narozeninám a nakonec jsem si Love Hangover zamilovala i přes to, že jsem to vůbec nečekala.


Tyto tvářenky z kolekce Love Flush slibují 16 hodinovou výdrž, popravdě jsem neměla možnost ji tak dlouho testovat. Dala jsem s ní maximálně 12 hodin. Běžný školní a nebo pracovní den zvládá. Samozřejmě se ke konci dne trochu ztrácí, ale poměrně přirozeně, bez fleků a ne v nějaké větší vrstvě. Je stále dobře viditelná. Parádně se aplikuje a roztírá. Není přehnaně prášivá, ale je poměrně pigmentovaná. Prostě a jednoduše, je to vážně dobrá tvářenka. Mně vyhovuje a mohu ji s čistým srdcem doporučit. Čtu na tyhle tvářenky v poslední době negativní názory a jsem překvapená, neboť já na ní neobjevila něco negativního, možná až vyšší cenu. Navíc pardon, ale ti králíčci? K sehnání je Love Flush Blush v Sephoře za cenu okolo 700 Kč. 


Jaká je Vaše nejoblíbenější tvářenka?

5 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Pane bože, tá je skutočne roztomilá! Som dosť zamilovaná do týchto roztomilých obalov:D Vybrala si si aj nádherný odtieň:) Moja najobľúbenejšia je úplne lacná od Bell, stála len nejaké 2€, ale pigmentácia je úžasná a tá farba!♥

    Saja Frey Blog

    OdpovědětVymazat
  3. Já se naopak přiznám, že tyhle roztomilé obaly v kosmetice nevyhledávám :D Ale záleží hlavně na obsahu, že :) Tvářenky jsem měla zatím dvě, Essence a Rimmel, ale ani jedna mi nepřišla nijak super. Teď mám nově Cheek Parade paletku, ale ještě jsem do ní nesáhla. Totiž jsem většinou dost rudá i bez tvářenky, tak je moc nenosím. A teď v létě jsem obzvlášť jak prasátko. Je to škoda, protože se mi tvářenky v líčení moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  4. To vypadá moc hezky! Já používám několik let od Astoru, v odstínu Brunette, je taková hnědá a má 4 odstíny - takovou mám nejradši. Jsem v tom makeupování taková nudná. :-) navíc teď moc nemůžu nakupovat, abych se vešla do kufru. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Mám celou paletku a jeden odstín i zvlášť (druhý jsem nakonec prodala, ten nejtmavší, nenosila jsem ho až tolik, abych ho musela mít dvakrát)... vím, že dost lidem nevydrží a flekatí, ale je to individuální, já jsem s nimi maximálně spokojená :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)