Wishlist: Spring



Jaro se blíží a s ním i má potřeba nakoupit nové věci. Pracuji v kanceláři a tak je nezbytností pořídit nové kousky, které se do office hodí. Především jsem už opravdu nutně potřebovala nový kabát. Okouzlil mě vlněný růžový kousek v Reserved, který bohužel není na publikované fotografii, ale je mu podobný. Je parádní a připadám si v něm jako cukrová vata, avšak problém je rozhodně v jeho úžasné schopnosti se okamžitě zamazat. Černé high waisted džíny potřebuji jako sůl, ty staré jsou již seprané. Nemáte tip na dobře padnoucí, kvalitní černé džíny? Budu moc ráda! U Vašich tipů bych ráda zůstala i u džínové bundičky, kterou sháním každou sezónu, ale mám pocit, že ve všech vypadám jako krabice. Sandálky na podpatku mám již v online košíku a míním, že tak do týdne budou doma. Zamilovala jsem se do kožených batůžků a myslím, že na běhání po Praze jsou to pravé ořechové. Vrhněme se teď už konečně na kosmetiku. Rozhodně si musím pořídit nový bareMinerals Complexion Rescue, protože svůj původní již dopotřebovávám. Jedná se tedy o produkt, který si budu kupovat podruhé! Tak moc jej zbožňuji a nevadí mi ani vyšší cena. K produktu bych si ráda pořídila nový pudr a popravdě přemýšlím, zda sáhnout po něčem "silném", tedy krycím a matujícím, nebo naopak "jemném" a spíše rozjasňujícím. Mé srdce prahne po Chanel Les Beiges pudru. Co si budeme povídat, není to levná koupě a opravdu přemýšlím nad tím, zda svůj obličej až tak rozmazlovat. Poslední dobou miluji nude laky na nehty a ráda bych pořídila nějaké větší balení kvalitního kousku. Budu ráda, když mi napíšete svůj nejoblíbenější nude lak, protože se v nabídce trošku ztrácím a neumím si vybrat. V poslední době to chce novou rtěnku. Jistojistě to bude opět MAC v nějaké přirozenější barvě "mé rty ale lepší". Opět Vás prosím o radu, pokud máte nějaký parádní odstín, sem s ním! 

P. S.: Přiznám se bez mučení, že než jsem stihla wishlist publikovat, spoustu kousků uz něj jsem již pořídila a vlastně mi zbývá udělat si radost už jen třemi kousky z mého seznamu! 

Užívejte krásné počasí a napiště mi, prosím, co si chcete na jaro pořídit?

8 komentářů:

  1. Růžový kabát bych taky brala, ale ještě jsem nenašla ten správný. Jinak mně nejvíce sedí jeany v Pull&Bear. Zkoušela jsem jich spoustu, i ty slavné (a docela drahé) z Topshopu a nebyly mi příliš pohodlné a nenosila jsem je tak často jako ty z P&B. Navíc mají spoustu druhů a já už nenakupuju kalhoty jinde :). Nude laky nosím taky ráda, nejvíce mi sedí asi ty od Flormar, což je docela překvapení, protože dříve jsem používala jen Orly, OPI nebo Essie, ale na nehtech mi nevydržely ani z půlky tolik, jako právě Flormar :). Saldálky na podpatku hledám taky a stejně tak i batoh. Jenomže když se mi nějaký líbí, tak stojí několik tisíc :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď mají růžové kabáty téměř všude, tak myslím, že nějaký určitě ulovíš! A děkuju za tip na džíny, mrknu na ně! :-) Jinak spolubydlící je s Flormar moc spokojená, já je u ní zkoušela, ale nějak mi to nesedlo. Teď miluju ty nové L'Oreal. :-)

      Vymazat
  2. Džíny už také dlouho sháním a nemůžu najít ty pravé. Tak snad někdy na nějaké narazím. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  3. Rtěnka vypadá parádně :) Já bych zase chtěla jeanovou košili

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý wishlit!!! Černé high waisted džíny také chci! Batůžek vypadá výborně!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)