NAILS INC: Superfood NailKale Base Coat



Nedávno jsem Vám ukazovala můj oblíbený lak značky NAILS INC. Dnes Vám chci ukázat nejoblíbenější base coat vůbec. Sice není nejlevnější, ale konečně je to péče a podklad v jednom, která něco dělá. Řada NailKale se snaží o výživu a reparaci nehtů a to díky výtažkům z kapusty. Taktéž obsahuje keratin pro zpevnění nehtů a aktivaci růstu nehtů. Podílí se na hydrataci a protekci proti třepení a lámání nehtů. Tento lak ale obsahuje i extrakty z aloe vera, citrónu, ženšenu, granátového jablka a grepu. Formule je obohacená o vitamíny A, C, E, F, a H.


Lak se nanáší dobře, má širší štěteček a dvěma tahy mám hotovo. Rychle zasychá do přirozeného lesklejšího finiše. Velice dobře na něm následné laky drží, neflekatí, necuckatí. Barvou nemám nehet nasáklý. Prostě base coat jak má být. Od té doby, co tuto péči používám jsem opravdu zaznamenala, že se mi nehty tolik netřepí (to je můj největší problém s nehty) a vůbec se již nelámou. Já jsem z tohoto produktu nadšená a jsem ráda, že jsem konečně našla péči o nehty, která mi vyhovuje a dává nehty do pohody. K sehnání byl v Sephoře, ale nevím jak je na tom s dostupností nyní. Cena se pohybuje kolem 400 Kč za 14 mililitrů.

Používáte výživu pro Vaše nehty?

4 komentáře:

  1. Já používám nejradši od Sally Hansen... střídám je podle momentální kondice mých nehtů (jo těhotenství, porod a kojení dělají s tělem strašné změny).

    OdpovědětVymazat
  2. Používám výživný lak od Dermacolu :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)