Pleva: Bambucký balzám s propolisem



Dnes mám pro Vás recenzi jednoho zajímavého produktu. Jedná se o přírodní mast, jenž naprosto dokonale voní po propolisu, který je v tomto případě dokonce certifikovaný a především obsahuje kombinaci celé řady unikátních přísad, jenž působí nejen na vzhled, ale i zdraví spodních vrstev pokožky. Použití tohoto produktu je univerzální, je vhodný jak jako krém na pleť, tak jako mast například na suché části těla, rty, oční okolí, ale i suché konečky vlasů. Balzám obsahuje bio bambucké máslo lisované za studena, vitamíny A, D, E, F a antioxidanty, mastné kyseliny a fytosteroly, které stojí za jemnou, vláčnou a pružnou pletí, čímž oddaluje vznik vrásek. Produkt je vhodný i pro problematickou pleť, protože obsahuje antiseptické složky, dále podporuje proces hojení a omezuje vznik jizviček.


Co se týče mé zkušenosti, tak musím zmínit, že se jedná o mast, která se ale docela rychle vstřebává a dobře se aplikuje. Mast není nějak výrazně tuhá, hezky při působení teplé pokožky rukou taje. Produkt používám jako balzám na všechno, především na rty a suché oční okolí. Někdy jej vmasíruji do dlaní, nebo jizviček po akné. Na celou pleť jej nepoužívám, protože mi na ni mastné produkty nedělají dobře. Kdybych to měla shrnout, tak se jedná o takový ten zázračný balzámek vhodný naprosto na všechno a pro všechny. Produkt tedy rozhodně doporučuji a myslím si, že se jedná o parádní dárek pro kohokoliv. Mast můžete sehant tady na e-shopu rodinné firmy Pleva a to za krásných 170 Kč.


Máte rádi univerzální produkty?

9 komentářů:

  1. Řekla bych, že je to něco na způsob Havlíkova přírodního zázraku, který je sice dobrý na malé oděrky, suché ruce a rty, ale jak píšeš, na celý obličej to není moc šťastná volba (ozkoušeno a momentálně se toho akné zbavuju dost těžko :D). A narozdíl od Havlíka, tahle mast je i levnější, takže si ji rozhodně píšu na seznam.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak něco takového si myslím. :-) Havlík mi taky způsobil zkázu. :-D

      Vymazat
  2. To je přesně produkt, který by měl doma mít každý. Značku jsem neznala, ale zaujala mě hodně. Podívám se na stránky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě stojí za to se podívat, ceny lidové a přitom rodinné receptury. :-)

      Vymazat
  3. Mast znám, mám a jsem s ní spokojená, ale do textu se vloudila chyba: !dále omezuje proces hojení a omezuje vznik jizviček."

    OdpovědětVymazat
  4. Univerzální krém mám velice ráda :) A tato značka mě láká čím dál více. :)
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
  5. Univerzální produkty mi jsou tak nějak jedno. Ani je neoblibuju a ani je nehaním. Třeba se to někdy změní :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš a já patřím mezi ty, co na univerzálnost slyší! :-)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)