Top: leden


Leden zase strašně rychle utekl a zřejmě právem. V mém životě nastalo tolik změn, že by na to ani tři články nestačily. Tak či onak, sžívám se s novou prací a režimem, který spolu s ní nastal. Snažím se dále veškerý svůj volný čas věnovat blogu, zájmu o beauty sféru, ale také se teď věnuji práci pro neziskovou organizaci, což mě opravdu dost nabíjí. Pokračuji ve studiu i když je to část, která mě naprosto nebaví a naopak hodně ždímá a děsím se dne, kdy nastane klasická docházka na přednášky. Chystám se na přijímací zkoušky na jiný obor a musím říct, že svůj život teď žiju na 100% a jde to i bez nějaké druhé polovičky. Nyní ale k lednovým oblíbencům, kteří vlastně ani nejsou úplně z kosmetického světa.


Moringa je superpotravina pocházející s podhůří Himalájí. Jedná se o zázračnou rostlinu u které se lidé naučili zpracovávat její listy, které slouží k potravě. Tyto tablety jsou vlastně slisované listy moringy olejodárné, která patří k největším zdrojům bílkovin v rostlinné říši a navíc obsahuje všech 8 esenciálních aminokyselin a další spoustu nutričně hodnotných látek ve formě vitamínů a minerálů. Slisované tablety jsou vhodným doplňkem stravy jak pro sportovce, vegany i vegetariány. Moringu užívám v podobě dvou tablet každé ráno před jídlem a zapiji je sklenicí vody. Tablety jsou sice trošku větší, ale s polknutím nemám problém a líbí se mi, že nemají nějak výraznou vůni, nebo chuť, jako například chlorela, která mi těmito vlastnostmi její užívání značně komplikuje. Už po prvním týdnu jsem si všimla lehké úpravy v zažívání, které se rozhodně zlepšilo. Obecně mi nebylo tak těžko. Nejlepší na superpotravinách podle mého je ten dobrý pocit, jaký člověk má, když je užívá. Dostávám do sebe bílkoviny i vitamíny a to přirozenější cestou, než kdybych denně užívala tabletky multivitamínů. Tělo se mi odvděčilo tím, že jsem v zimním měsíci nemarodila a cítila se skvěle. Za sebe moringu určitě doporučuji a budu ji užívat i nadále a dlouhodobě. Já tu svou mám z eshopu Elixi.cz, přímo odtud, a to za cenu 299 Kč.


Dostala jsem svou první Yankee Candle a to ve verzi Kilimanjaro Stars. Tahle svíčka voní jako pánský sprchový gel a ač je to v bytě vůně prazvláštní a netradiční, musím říct, že je opravdu příjemná a velmi ráda si ji zapaluji. Svíčka prakticky neubývá a mám problém nechat ji hořet několik hodin, aby se vytvořilo ono "jezírko" kvůli správnému spotřebovávání vosku, protože už za chvilku je provoněná většina bytu. Za mě jo a těším se, až mi třeba doma přibudou další kousky těchto svíček.


Do kina chodím často a věřtě, že jsem viděla desítky filmů, které jsou podle mě výborné, ale zatím mě žádný nedostal tak, jako La La Land. Jedná se o muzikál, klasické klišé téma, styl filmů 40. let. Nevím jak to vysvětlit, ale v jednu chvíli jsem se smála, v tu druhou bulela jak krokodýl. Film se mě opravdu dotkl a možná proto, že i v mém životě si jeden z nás chtěl splnit sny a druhý zůstal trochu v jiném světě. Za mě stokrát palce nahoru a jen upozorňuji, že ty songy z hlavy prostě nedostanete.


Vůní ledna a vlastně celé letošní zimy se pro mě stala s. Oliver FOR HER. Navíc se mi moc líbí její flakonek i praktická velikost akorát do kabelky, kterou každá z nás, která si ráda nosí vůně do práce, rozhodně ocení. Pokud máte rády klasické dámské vůně, zkuste se ovonět touto.

A jaké jsou Vaše oblíbené produkty za leden?

6 komentářů:

  1. Tak na tu moringu sa musim urcite pozriet, pretoze ja jem vacsinou len vitaminy
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  2. ja už dlhšie používam Moringový olej an pelť;) a som tiež maximálne spokojná!:)

    OdpovědětVymazat
  3. La la land jsem si stáhla včera a viděla z nedostatku času asi prvních 20 minut. Jak muzikály miluju, tak tenhle mi nějak nesedl, ale třeba se to časem zlepší, věřím, že se to rozjede a bude super :) Zaujala mě i moringa, o které jsem ještě neslyšela. Na jaře jsem zkoušela chlorelu a nevadila mi, jen cenově mi přišla při té spotřebě drahá i z drogerie, natož nějaká fakt kvalitní. V létě jsem pila hodně matcha, ale teď jsem na to kašlala, takže dík za připomenutí, hned jsem si vyndala sáček na odpoledne a musím si po obědě dát a koupit brzo další balení. A moringu časem třeba taky zkusím :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moringu si budu muset pořídit taky jak tak o ní čtu :) Jinak s vůní souhlasím, ta je taky fajn :3

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  5. Držím pěsti s přijímačkama. Život je krátký na to, abychom dělali něco, co nechceme nebo nás nebaví! :) Ten doplněk stravy se mi moc líbí. Moje nej produkty za leden jsou určitě šampon a kondicionér Natura Siberica, které jsem teď nově objevila! :)

    OdpovědětVymazat
  6. U me top jsou tyto levne francouzske parfemy - https://www.decodoma.cz/Francouzske-parfemy-5-ks.html opravdu prijemna a dlouhotrvajici vune. A potom tento krem na ruce https://www.drogeriezde.cz/handsan-cream-and-touch-krem-na-ruce-75-ml.html , opravdu kvalitni, krasny hydratuje, prijemne voni a cena fantasticka!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)