theBalm: Meet Matt(e) Hughes



Dnes Vám přináším recenzi poměrně známé a oblíbené tekuté rtěnky od theBalm. Už podle názvu Meet Matt(e) Hughes každému docvakne, že se jedná o rtěnku s matným finišem, které v poslední době zažívají velký boom. Tekuté rtěnky jsou rozhodně moje oblíbené a proto jsem se do testování tohoto produktu vrhla opravdu s radostí.


Obaly této značky, na které jsou snad pokaždé znázorněny postavy a obličeje běžně nemusím, ale u produktů jako řasenky a řtěnky je mi to nějak šumák. Naopak například papírová krabička se mi moc líbí a vzhledem k názvu produktu mi přijde trefná. Značka nabízí dvanáct odstínů těchto rtěnek a já vlastním odstín s názvem Dedicated. Popsala bych jej jako bobulovitě tmavě růžový odstín. Zrovna takové barevné odstíny rtěnek mám moc ráda a troufám si říct, že mi sluší. Aplikátor je klasický, produkt se jím dobře nanáší. Samotné nanášení jde poměrně jednoduše, rtěnka je po dobu aplikace hezky tekutá, jakmile dokončím poslední tah štětečkem tak zasychá a zmatní. Produkt má takovou jemnou strukturu a na rtech ji vlastně ani moc necítíte. Pigmentace je dokonalá, co vidíte v tubě máte jedním tahem i na rtech. Jakmile zaschne tak se tento kousek ani nehne. Přežije pití, jídlo a vlastně ji máte na rtech až do samotného odlíčení. Výdrž je tedy naprosto výborná, ztrácí se klasicky od středu rtů, reaplikovat jde dobře, nezačně žmolkatět. Ještě jsem zapomněla dodat, že hned při prvním otevření vás do nosu praští její mentolová vůně, která mně osobně nevadí, ale někomu může překážet v používání. Co se týče komfortnosti při nošení, tak jsem nadšená! Dlouho jsem nezaznamenala matnou rtěnku, která by rty výrazně nevysušovala. Nechci říct, že jsou po použití rty hydratované, ale rozhodně už při nošení necítíte nepohodlné stahování a vysušování a po jejím sundání nemám na rtech prasklinky, nebo šupinky. Za mě má tahle rtěnka jedničku. Jedinou nevýhodou může být zvýraznění vrásek na rtech, což je ale u matných rtěnek snad normální a musím poznamenat, že jinak jsem si nevšimla zvýrazňovaní suchých míst.



Tekutou rtěnku Meet Matt(e) hughes jednoznačně doporučuji a mám v plánu si pořídit nějaký přirozenější odstín, protože určitě hodlám využít celodenní výdrže takového produktu. Tyto rtěnky jsou k sehnání exkluzivně v prodejnách parfumerie Douglas a to za cenu 439 Kč za něco přes 7 mililitrů produktu. 

Používáte matné rtěnky?

11 komentářů:

  1. Krásný odstín a vážně ti sluší. Přestože dávám přednost klasickým rtěnkám, v poslední době jsem si docela oblíbila i ty tekuté, a od theBalm bych určitě nějakou ráda zkusila :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta je nádherná! Přesně takovou sháním a za týden pojedu do Prahy, tak to se pro ni rozhodně stavím! Díky!!! :)))

    OdpovědětVymazat
  3. Tahle má krásný odstín a tobě sluší :) Já matnou rtěnku snad mám jen jednu :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to chce určitě ještě nějakou přidat! Děkuju! :-)

      Vymazat
  4. Tekuté rtěnky mě v poslední době hodně baví a tahle vypadá moc dobře :)
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. Já matné lesky nebo rtěnky moc ráda nemám, vadí mi to vysušování rtů :) Ale tobě moc sluší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tahle právě nevysušuje. :-) Chce to hledat, není matná rtěnka jako matná rtěnka.

      Vymazat
  6. tak ten je dokonalý!!! :) veľmi ti pristane :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)