Revlon: Ultra HD Matte Lipcolor Event


Dnes bych Vám ráda něco pověděla o nedávné blogerské akci, pořádanou společností Revlon k příležitosti představení u nás nových rtěnek Ultra HD Matte Lipcolor. Event se odehrával v podvečer v krásných prostorách restaurace Altány Kampa. Jedinou jejich nevýhodou bylo světlo, které nebylo na focení zrovna nejlepší a spousta fotografií se mi proto moc nepovedla, ale jinak se jedná o nádherné místo, které mám v plánu ještě navštívit. 




Na akci jsem potkala spoustu známých tváří, až jsem si říkala, sakra co tu mezi nimi dělám zrovna já. Nejvíce jsme se ale pobavili s Angel, s níž se již známe a tímto ji zdravím a děkuji za pomoc s focením. Čekalo na nás milé občerstvení, ze kterého jsem osobně vyjedla nespočet cupcaků. Výzdoba byla jednoduchá, ale efektivní a to v podobě kytic růží. Programem večera bylo seznámení s produkty a tak jsme zkoušely, odličovaly a povídaly si nejen o rtěnkách.




Ultra HD Matte Lipcolor je tekutá rtěnka, u nás dostupná v sedmi odstínech, které jsou opravdu nádherné a mám potřebu vlastnit téměř všechny. Obal je jednoduchý, ale zajímavý svým placatým tvarem. Mně se líbí! Rtěnky mají být na rtech lehoučké, velmi pigmentované, 100% bez vosků a se zvláčňujícími a hydratačními složkami. Naprosto dokonale voní po vanilkovém krému a mangu a samozřejmě jsou úplně matné. HD technologie umožňuje rovnoměrné nanášení barvy v jedné vrstvě. Pochválit musím měkký aplikátor, kterým se produkt dobře nanáší a opravdu jím lze rty hezky vykreslit. Sama jsem si domů odnesla tři odstíny, které právě testuji a určitě pro Vás brzy napíšu a hlavně nafotím recenzi.



Děkuji milé Elišce z Revlonu za pozvání, jsem ráda, že jsem se s rtěnkami mohla seznámit a dozvědět se něco více o produktech této značky, jenž znám už od dob kdy jsem s blogem začínala a velmi draze si tehdy rtěnky a makeup objednávala z Ameriky. Těším se na novinky, o kterých jsem něco zaslechla a jsem na ně hodně zvědavá! 


Znáte značku Revlon?

7 komentářů:

  1. Já kdysi taky kupovala Revlon v Americe, hlavně jejich balzámo-rtěnky jsem milovala a doma mám ještě dvě :). Mám moc ráda i jejich korektor, který jsem loni používala celou zimu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky je ještě mám! A zrovna na zimu jsem je vytáhla. :-) Korektor jsem měla kdysi k makeupu Colorstay a musím si ho zase pořídit, byl vážně fajn. :-)

      Vymazat
  2. Cupcakes vypadají parádně! Já měla od Revlonu pouze makeup :)

    BLOG: Kosmetická taštička

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem bohužel nemohla kvůli práci dorazit, škoda, vypadá to jako krásná akce. Hlavně kde jsou cupcakes, tam prostě musí být fajně :D

    OdpovědětVymazat
  4. skvelé,určite ste si túto akciu užili :) tieto Revlon lesky sú super, už si musím nejaký zakúpiť :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. Revlon neznám...i když v americe jsem si ji myslím všimla, ale na první pohled mě nijak nezaujala ....

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)