Top: září




O péči na pleť Artemis MED, jenž exkluzivně nabízí parfumerie Douglas, jste již mohli číst v článku věnující se celé této řadě, nebo v recenzi věnované znázorněnému čistícímu gelu a pleťovému séru. Produkty nyní vlastním v plném balení a přibyl mi i krém pro citlivou suchou pleť. Sadu používám v kombinaci se svým Foreo Luna a zatím jsem nadšená, ještě vychytávám nějaké mušky a testuji teprve něco přes měsíc, tak uvidíme, jak to celé vlastně dopadne.


Když už jsem zmínila Douglas, tak nezapomenu dodat, že v některých vybraných prodejnách je k mání i americká kosmetika theBalm. V září jsem prakticky denně používala paletku matných stínů s názvem Meet Matt(e) Nude. Ta má poměrně velké pánvičky se samotnými stíny a dá se tak používat i jako konturovací paletka. Jelikož jsem se stěhovala a nebrala s sebou zatím všechnu svou dekorativní kosmetiku, tak jsem multifunkčnost paletky rozhodně ocenila stala se mou oblíbenou.


V Praze si užívám především anonymitu, jenž mi město nabízí a s chutí se vrhám do výrazných kousků, které jsem na denní bázi na maloměstě rozhodně nenosila. NYX Liquid Suede je krémová rtěnka, která se může pyšnit parádní výdrží, avšak má také své mušky. Tuhle v odstínu Kitten Heels jsem v září ale nosila nejvíce.


Nikdy jsem na bronzery moc nebyla, ale poslední dobou je vytahuji velice často a někdy dokonce úplně vynechám své oblíbené tvářenky. Klasikou mezi mými bronzery je Too Faced a jejich Milk Chocolate Soleil. A ta vůně!


Dříve jsem nosila hlavně bižuterii, každý den jiné náušnice, náramky a výrazné náhrdelníky. Na vejšce jsem se se zdobením nějak zmírnila a vlastně již nosím jen své stříbrné kousky. Nejnovějším úlovkem, který jsem nosila celé září, jsou krásné perlové pecičky, jenž jsou decentní a droboučké. Mám je z Vivantisu od značky Troli, o které jsem si myslela, že se specializuje jen na bižuterii, ale nakonec jsem v jejich nabídce narazila i na tyto pravé perlové krásky se šroubovacím zavíráním a cenou okolo dvou stovek! 

Jak jste na tom byli v září s oblíbenými produkty?

9 komentářů:

  1. Já mám pořád ráda paletku od Maynelline the blushed nudes a za tento měsíc jsem si i oblíbila rtěnku od Bourjois :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  2. Já v září asi ani nic nového oblíbeného neobjevila :D Moc se mi líbí ta paletka a bronzer mám v plánu si koupit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Značku Artemis MED vůbec neznám, tak jsem zase o něco chytřejší a já jsem si za září dost oblíbila nové matné rtěnky Essence :)
    Můj blog: Beauty by K. + právě probíhá soutěž!

    OdpovědětVymazat
  4. Najviac som si oblubila asi peeling od Sephory a fialovy ruz UD, ktory som mala zatial len raz, ale milujem ho :) Milk chocolate soleil a paletku od theBalm, ale meet matt trimony, by som tiez chcela vlastnit :D

    Na blogu sutaz :)
    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezké fotky :)) Máme pár společných oblíbených produktů! Ačkoliv mám Milk Chocolate Soleil teprve chvíli, je to moc příjemný produkt :) No a paletky the Balm mám ráda obecně skoro všechny, akorát já dávám barevně přednost paletce Trimony :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Treimony je také nádherná, ale tahle ke mně jde tak nějak lépe. :-)

      Vymazat
  6. Krásné fotky! Závidím ti tu paletku od theBalm :) Vypadá moc krásně!

    September Favourites 2016

    My September 2016

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem zvědavá jak dopadne kosmetika MED , už teď se těším na celkovou recenzi :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)