L'Oreal: Collor Riche Doutzen's Reds



Určitě jste postřehly dekorativní limitované kolekce značky L'Oreal. Myslím sadu rtěnek a laků na nehty, které jsou laděny do červených, nude a nyní i růžových idstínů, které jsou navíc pojmenovány a předváděny slevnými ženami. Z kolekce Pure Reds jsem si pořídila všechny laky na nehty, jenž jsem ulovila ve slevě a nosím je stále. Ve slevách jsem ale pořídila i tuhle krásku. Původní cena rtěnek se dle mého názoru pohybuje kolem tří set korun, já však tuto sehnala za stovku. Nejsem si jistá, zda se tedy rtěnka v ostínu Doutzen's Reds stále v českém sortimentu nabízí.

Kolekce nám má nabídnout různé podtóny červených rtěnek, tak aby si vybrala každá z nás. Tato má opravdu silný oranžový nádech a řekla bych, že je to spíše klasická oranžová rtěnka s teplým podtónem. Poprvé když jsem rtěnku nanášela jsem se lekla, ale nakonec jsem s tímto kouskem sklidila spoustu komplimentů a musím říct, že mému žlutému podtónu a letním pihám pleti nádherně lichodí. Co mě překvapilo je, jak se krémově nanáší, zároveň plsobí matně a vydrží celý den! Opravdu mi kvalitou tak nějak vyrazila dech. Rtěnka vydrží od rána do večera na výletu s občasným popíjením, jídlem a to pouze s jednou lehkou reaplikací na středu rtů, odkud se po dlouhé době a především mechanickém stírání pomalu ztrácí. Navíc pokožku rtů nevysušuje, i když do vrásek  lehcezalézá, ale za to může právě ta schopnost držet na rtech. Rtěnka je jemně parfémovaná, příjemně nasládle. Ze rtů není vůně cítit. Navíc musím pochválit balení, které působí luxusním dojmem, není přeplácané, ale ani úplně minimalistické. Mám v plánu si z těchto L'Oreal limitovaných řad pořídit více rtěnkových kousků.




Nosíte oranžové rtěnky?

13 komentářů:

  1. Oranžové barvičky na rtech se trochu bojím, ale tobě opravdu sluší! :) A ta kvalita překvapila.

    OdpovědětVymazat
  2. Oranžové barvičky na rtech se trochu bojím, ale tobě opravdu sluší! :) A ta kvalita překvapila.

    OdpovědětVymazat
  3. oranžové veľmi nenosím, vždy siahnem už rovno po červenej :) ale musím povedať, že takto k tmavým vláskom vyzerá pekne :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, podlě mě brunetám oranžová sekne. :-)

      Vymazat
  4. Oranžovou jsem na rtech snad ještě neměla, ale podle mě by mi neslušela, ale kdo ví. Každopádně tobě sluší a moc!
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musíš vyzkoušet, taky jsem se jí bála a pak se stala jedna z mých nejnošenějších a mám ji v několika odstínech. Děkuju! :-)

      Vymazat
  5. Vyzera nadherne! Mam Freidu od loreal a ten je tiez uzasny! Je to teda uplne iny odtien :) myslim si, ze mi prave ze oranzove ruze pristanu, takze hladam nieco zaujimave. Oranzova farba na perach sa mi velmi paci :)

    Na blogu sutaz :)
    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že je tu někdo další s oblibou oranžových! :-)

      Vymazat
  6. nádherná farba a ten obal vyzerá luxusne :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď! Taky se mi obal moc líbí, více nž třeba klasika MAC.

      Vymazat
  7. Krásna farba :)

    Na mojom blogu prebieha giveaway,budem rada ak sa zapojíš :)
    http://blogbyweilynn.blogspot.sk/2016/10/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  8. Moc ti sluší, taky jednu z té kolekce mám, ale myslím Blake. :)

    OdpovědětVymazat
  9. vyzeráš v nej super:), ja jeden oranžový doma mám, ale nie taký krásne sýty, skôr je to taká nude verzia, ale nahlodala si ma, či si na budúci rok nejaký podobný nezaobstarať:))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)