Vichy: Dermablend 3D Correction



Není to tak dávno, co jsem vyhrála tento známý korekční makeup Vichy Dermablend 3D Correction. Dlouhá léta jsem trpěla na opravdu ošklivé akné a samozřejmě dodnes se mi nějaký ten nevzhledný pupínek nevyhne. Třeba zrovna teď mám na čele snad po roce dva krasavce, kteří ne a ne zmizet a samozřejmě jak jinak než v tu nejnevhodnější dobu plnou akcí a focení na školní průkazy. Každopádně vězte, že jsem smutnila, proč tento kousek neexistoval za doby mých mindráků ohledně pleti. Asi by mi velice pomohl. Tak či onak nyní vlastním Dermablend v odstínu 15 Opal, což je nejsvětlejší makeup z této řady s růžovým podtónem. Právě podtónu jsem se bála, neboť má pleť má podtón dožluta, avšak nějak zásadně to nevadí a odstín se pleti krásně přizpůsobil i přes to, že se jedná o vysoce krycí makeup


Produkt je hutnější konzistence a má opravdu takový ten "silikonový pocit". Na pokožce zanechává matný finiš. Není to pro mě tedy nic na každodenní nošení, ale jakožto makeup na večerní, nebo celodenní nošení jej ráda vytáhnu. Asi právě kvůli výborné výdrži, kterou opravdu dává bez problému na párty do rána, nebo běhání po Praze, jenž mi někdy zabere celý den. Stačí ho použít troška, občas jej aplikuji i jakožto korektor. Velmi se mi osvědčil na různá focení. Na pleti se chová dobře, nežmolkuje, nijak z ní nesjíždí a dobře se aplikuje prsty i štětcem. Co se týče krycích schopností tak jsou opravdu výborné. Samozřejmě obří rudý kráter nezamaskuje tak, že o něm nebudete vůbec vědět, ale nedokonalosti kamufluje dokonale. Jsem s produktem spokojená a jak jsem zmínila, kvůli obsahu silikonů jej nepoužívám denně, avšak jakožto "víkendový makeup" jej používám pravidelně a ráda a je škoda, že jej nevlastním v tmavším odstínu, který by mi momentálně seděl, protože bych jej ráda použila na ty moje dva kamarády na čele. Za sebe jej mohu problematické pleti doporučit. Navíc obsahuje kyselinu salicylovou a eperulin, který je výborný na zklidnění podrážděné pleti a obě látky pomáhají nedokonalosti pleti redukovat. Cena tohoto produktu se pohybuje okolo 400 Kč.


Používáte high coverage makeupy?

5 komentářů:

  1. Niekedy som používala vysoko krycie makeupy, no dnes siaham skôr po BB krémoch. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, taky právě teď používám produkty s co nejmenším krytím. :-)

      Vymazat
  2. ja som premýšľala niekedy nad Dermacol cover, ale keďže nemám problematickú pleť, tak som si povedala, že ju nebudem zbytočne zaťažovať takýmito veľmi krycími makeup-mi :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dermacol Cover je extrém, který podle mě ani nejde použít jako makeup. Právě v době největšího akné jsem jej používala opravdu jen v malém množství a to lokálně. :-)

      Vymazat
  3. Kedysi áno, používala som Dermacol Make-up Cover plošne ako make-up, ale dnes ho už nepotrebujem, pleť mám už v lepšom stave. Inak tie podtóny to je horor, ja zase opačne nedokážem nájsť takmer nič doružova, dokonca aj tento Dermablend som raz skúšala v lekárni, všetky odtiene aj ten najsvetlejší boli dožlta a nesedeli mi.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)