Sante: Kondicionér s mangovým máslem



Měla jsem možnost vyzkoušet přírodní kondicionér na vlasy od německé značky Sante. Tato kosmetika se pyšní různými certifikáty a zaručuje péči o tělo bez obsahu chemikálií. Základem jsou kvalitní rostlinné oleje, výtažky z rostlin a esenciální oleje. Tento produkt je oficiálně popisován jako intenzivní kondicionér na vlasy s rostlinnými výtažky, mangovým máslem a brokolicovým olejem, jenž má za cíl snadnější rozčesávání vlasů a zajištění lesku. Výtažek z kopřivy má podpořit růst a posílení vlasů.

V posledním roce na vlasy kondicionéry a masky nepoužívám, protože nejsou potřeba. Ani ne porotože by vlasy byly nádherné, ale řídné vlasy vcelku nepotřebují kondicionér pro snadné rozčesávání. Tak či onak, jsou události, na které si vlasy nechávám výjimečně rozpuštěné a navlněné a pro tyto případy mám vždy ráda, když před použítím kulmy aplikuji do vlasů nějakou smývatelnou péči. Tento produkt krásně sladce voní po mangu, která já mám vážně ráda. Kondicionéru stačí nanést maličko do délek, nechat chvilku působit a důkladně opláchnout vodou. Po usušení jsou mé suché a vlnité vlasy opravdu lesklejší, vlny tvarovanější a celkově se s vlasy parádně pracuje. Nevím jak by produkt posloužil na hustých, nebo poničených vlasech, ale já s ním nemám problém a občasně jej velmi ráda používám. Mohu jej tedy doporučit, zvláště pokud máte rádi přírodní produkty v péči o vlasy.  Kondicionér stojí 250 Kč a obsahuje 200 mililitrů. Můžete jej zakoupit na e-shopu Folly.cz, který nabízí dopravu zdarma, jestli chcete a navíc nádherné zabalení Vašeho balíčku.


Používáte přírodní péči o vlasy?

7 komentářů:

  1. Tak kondicionéry Sante sú asi lepšie ako ich šampóny, tie som vyskúšala dva a žiaden mi nejako nesadol, vlasy po nich nemali objem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo? Tak to přírodní šampony často dělají, ale s tímto balzámem takovou zkušenost nemám. :-)

      Vymazat
  2. Zatím nějak extra přírodní péči na vlasy nepoužívám, al tohle se mi líbí :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Na vlasy je mi v podstatě jedno, zda mám něco přírodního a nebo ne. Momentálně používám Bione Cosmetics, ale ráda bych zkusila Garnier a i výrobky z lékárny :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já kondicionéry taky moc nepoužívám, nějak to vlásky nepotřebují. Momentálně mám jeden od Weledy, ale ten mi vystačí asi až do konce života :D Každopádně i tenhle Sante vypadá mooc pěkně :)

    MŮJ BIO SVĚT

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha mám to teď stejně. Ale třeba dřív mi jeden nevystačil ani měsíc. :-)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)