Minus 417: Bahenní maska krásy



Miluji bahenní a jílové masky a proto jsem neváhala vyzkoušet i tento kousek značky Minus 417. Maska je vhodná pro všechny typy pleti, obsahuje především bahno z Mrtvého moře, aloe vera, olivový olej a vitamíny A, B, E a F. Jedná se o kvalitní tmavou bahenní masku, která je obohacena o minerály jako je sodík, draslík, chlorid hořečnatý, bromidy a sírany. Tyto látky umí čistit do hloubky a regenerovat buňky. Bahno je v pórech dobře absorbováno a tím se zvyšují jeho čistící schopnosti. Díky komplexu minerálů a vitamínů pleť vyživuje a omlazuje. Maska je vhodná i pro problematickou pleť. Samozřejmě není testována na zvířatech, neobsahuje parabeny ani minerální oleje.


Začnu balením, které na mě působí pozitivním dojmem a líbí se mi. Maska je konzistencí tuhá a hutná. Je potřeba do ní pořádně dloubnout a nanášení je trošku složitější, chci tím říct, že maska neklouže jako máslo, musí se nějakou chvilku na obličej nanášet. Aplikuji ji na čistou pleť jednou až dvakrát týdně a nechám ji působit patnáct minut. Spláchnutí masky je jednoduché, z pleti jde dobře dolů. Po použití je pleť heboučká, jemná a není vysušená. Zároveň se mi ale zdá, že maska pleť čistí. Není to nějaký wow efekt, kdy budou všechny černé tečky a póry vyčištěné, ale určitě je znát, že pleť zažila nějakou čistící péči. Masku si chválí i mamka, která má zralou a suchou pleť a taktéž jí vyhovuje. Můžeme ji tedy doporučit a je nám líto, že nám již dochází její zásoba. Masku zakoupíte na eshopu nu spring a to tady za cenu 790 Kč.


 Jaká je Vaše momentálně oblíbená pleťová maska?

7 komentářů:

  1. Jílové a bahenní masky jsou podle mě prostě nejlepší a udělají nejvíce práce! 😊 Já si teď oblíbila jílovou masku od Sephory :)

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
  2. Bahenné masky mám veľmi rada a táto ma moc zaujala. Ešte je aj v peknom obale. Ja momentálne testujem masku od Nip+Fab s včelím jedom, no nie som s ňou až tak spokojná, a teda sa budem musieť poobzerať po nejakej inej maske. Ďakujem za super tip.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda to je škoda, že ti nesedí, dle popisu vypadá dobře. Nemáš za co. :-)

      Vymazat
  3. Vypada supr, ale tolik by se mi do masky asi vrážet nechtělo. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Vyzera fajn, len tiez mi pride prehnane draha. O znacke som este nepocula :)

    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat
  5. Jíl a bahno jsem si v poslední době dost oblíbila a produkty s nimi jsou všechny super!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)