Top: červenec



Nebude překvapením, že nejoblíbenějím produktem měsíce červenec budou mé nádherné Guerlain Météorites Pearls Carousel, o kterých jsem se rozepsala tady. Používám je snad při každém léčení a to na tváře, oční víčka a nebo lehce přes celou pleť. Pokud máte možnost je ještě sehnat, určitě se po nich podívejte.


V létě ráda sahám po bronzerech, které jinak v průběhu roku směle ignoruji. Mým nejoblíbenějším je Too Faced Soul Mates bronzer v odstínu Ross & Rachel. Bohužel to byla limitka, ale občas se na nějakých stránkách dá ještě sehnat. Jedná se o opravdu krásný bronzer s velmi jemným shimmerem, který se netřpytí, ale pleť přesto prozáří.


Zbožňuji výrazné rty a momentálně jsem si zamilovala tuto krásku od L'Oreal. Jedná se o limitku červených rtěnek a je od Doutzen. Opravdu nádherná oranžáda, ačkoliv se jedná o kolekci rudých rtěnek.


Co se týče péče o pleť tak si zrovna užívám sérum Hydr8 B5 a C-Tetra od mé oblíbené kosmetické značky Medik8. O séru s kyselinou hyaluronovou jsem psala už tady a aplikuji jej každý večer. C-Tetra, jenž je známý svým vysokým obsahem vitamínu C používám nejraději ráno. Na léto totiž slibuje spoustu benefitů a mimojiné reparaci sluníčkem poškozené pleti.


O vůni Look up now od Mexx a jejím dvojčeti pro muže jsem se už zmiňovala. Ačkoliv jsem nejdříve myslela, že pro mě nebude tak vhodná, nakonec jsem si ji velmi oblíbila a v červenci jsem ji používala nejčastěji ze všech svých voňavek a především na večerní události. Navíc má velmi přívětivou cenu, jenž se pohybuje okolo pěti stovek. Jestli tedy sháníte nevou vůni, zkuste se v drogérii, nebo parfumérii mrknout, tedy spíš asi přivonět k této oranžové limitované variantě.

Jaké produkty jste si v červenci oblíbili vy?

7 komentářů:

  1. Já si v červenci nejvíc oblíbila suchý šampon Batiste :)

    July Favourites 2016

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten mám také moc ráda! Především verzi pro brunetky, přeci jen moc se v drogériích nevidí. :-)

      Vymazat
  2. Nad bronzerom od TF rozmyslam hodne intenzivne :) vyzera krasne. Od lorealu som si oblubila rtenku Freida, ta je taka tyrkisova.. Inak pekny oblubenci, same dobre produkty :)

    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :-) Ty rtěnky L'Oreal jsou moc fajn, na Freidu mrknu, protože mám v plánu si určitě ještě nějakou pořídím. :-)

      Vymazat
  3. Ty koule vypadají jako bonbonky. Dala bych si :D Body mist Aqua Kiss od Victoria's secret a korektor plus vyraznější oči. Nic víc, nic míň - beztak bych se celá roztekla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď! Takové sladkůstky! A ten body mist mám taky, je parádní! :-)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)