Jesus Del Pozo: Halloween Fleur & Rock On Man



Znáte značku parfémů Jesus Del Pozo? Já o ní neměla vůbec tušení, dokud u nás v Hradci Králové neotevřeli pobočku parfumerie Douglas, která právě tuto značku a její vůně exkluzivně nabízí. Mám tedy k dispozici dva kousky a to z jejich nabídky pro muže i ženy. Jesus Del Pozo je madridský rodák, který se zasloužil o to, aby se Španělsko zařadilo mezi největší světové producenty módy. První módní butik si otevřel v sedmdesátých letech a v osmdesátých letech byl za svou designérskou práci oceněn mnoha významnými oceněními. V roce 1997 se na trhu objevil první parfém s názvem Halloween a díky jeho vysoké popularitě vznikly další halloweenské druhy vůní.


Halloween Fleur je vůně plná čerstvosti, upřímnosti a nevinnosti. Květiny vyjadřují ty nejniternější pocity, které jsou určeny mladým, sebevědomým slečnám. Čerstvá kompozice vypichuje jedinečnost a krásu Vaší osoby. Tato toaletní voda je určena ženám, které si chtějí užívat život plnými doušky. Osobně se mi líbí jemný flakónek, který je vytvořen z matného skla a na hrdle má fialový detail v podobě květiny. Vůně voní poměrně intenzivně a stačí ji aplikovat pouze jednou, maximálně dvakrát. Výdrž je na toaletní vodu vcelku uspokojivá, tedy pokud ji v průběhu reaplikujete, tak vůni ucítíte celý den. Vůně není silná, takže se za Vámi netáhne na několik metrů, ale znatelná je. Jedná se o jasnou květinovou vůni, na kterou se přiznám jsem si musela chvilku zvyknout, neboť já většinou sahám po hodně sladkých a ovocných vůních, avšak rychle mi Fleur přirostla k srdci a nyní ji používám velmi ráda a často. Pro mě je vhodná na jaro, nebo na podzim. 

Hlava: lístky fialky, hruška a mandarinka.
Srdce: jasmín, šeřík, zázvorová orchidej.
Základ: kašmírové dřevo, pižmo, vanilka a jantar.


Man Rock On je toaletní voda určená pro vzpurné muže, kteří se brání běžným standardům. Aroma přináší největší užitek sebevědomým jedincům. Vůně je popisována jako pikantní a hřejivá. Toaletní voda je založena na čerstvosti vnořených esencí. Příteli se líbí nejvíce červený flakónek s hliníkovým uzávěrem, je masivnější a to se mu oproti minimalistickým vůním, které již má, velice zamlouvá. Vůně je těžší, trochu více kořeněná, ale pořád v mezích, které já snesu. Přáteli vůně voní velmi a zmiňuje, že mu připomíná nějakou velmi drahou vůni, po které jednu dobu pokukoval, ale pak na ni zapomněl. Výdrž je stejná jako u dámské verze, tedy po reaplikaci je znatelná celý den. Vůně je trošku intenzivnější, avšak stejně jako u dámské verze se za Vámi netáhne na metry. Přítel je s ní spokojený a doporučuje ji.

Hlava: kardamom, citron, růžový pepř, bambus.
Srdce: červené jablko, rozmarýn, fíkový list a levandule.
Základ: santalové dřevo, jantar, lišejník a ambra.


Vůně Halloween jsou k dostání exkluzivně v kamenných parfumeriích Douglas, ceny jsou velice příznivé. Fleur v 30 mililitrovém balení stojí 690 Kč a pánská Rock On Man 990 Kč za 50 mililitrů. Značka nabízí několik druhů vůní Halloween a stojí všechny stejně, jen se ceny liší u dámských a pánských verzí a také u jednotlivých objemů vůní. Já i přítel můžeme vůni doporučit a oba jsme se shodli, že na toaletní vodu se vyznačují velmi dobrou výdrží.

Jaké vůně jsou momentálně Vaše oblíbené? 


6 komentářů:

  1. Ahoj, pozývam ťa na GIVEAWAY na blogu mojej sesternice :)

    http://partofnicol.blogspot.sk/2016/06/mary-kay-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Značku vůbec neznám, ale ten první parfém má nádherný flakonek a je škoda, že se nedá přes obrazovku ovonět :D.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. O značce jsem vůbec neslyšela, no a ty flakonky! Pecka! :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem taky z HK, tak díky za tip :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)