One Love Organics: Supercritical Chia 100% olej z chia semínek



Pokud jste fanšmejkry přírodní kosmetiky, určitě znáte značku One Love Organics. Nemá jen roztomilé a krásné obaly, ale především se jedná o přírodní, etickou a ekologicky zaměřenou kosmetickou společnost, kterou tvoří kvalifikovaní profesionálové. Produkty jsou ručně sbírané, balené a vyráběny s použitím nejkvalitnějších a nezpracovaných přírodních surovin. Tak značka nabízí efektivní a luxusní péči s dávkou etiky. Formule těchto produktů jsou čisté a organické, bez konzervačních látek.

Supercritical Chia je vlastně 100% olej z chia semínek. Taky jste jimi v poslední době posedlí? Já si je přidávám snad do každého jídla a když jsem zahlédla pleťový olej z této superpotraviny, musela jsem jej vyzkoušet. Je napěchovaný Omega-3 mastnými kyselinami, antioxidanty a vitamíny. Olej je čistý a koncentrovaný. Produkt používám klasicky na navlhčenou pleť a stačí mi dvě, tři kapičky. Klidně jej vklepávám i do očního okolí a řas. Konzistencí není nijak hutný. Pleť nedráždí. Voní příjemně, ne nějak výrazně. Po použití je pleť nádherně vyživená a vláčná. Tento olej jsem si naprosto zamilovala a stal se mým vůbec nejoblíbenějším v období, kdy jsem posedlá pleťovými olejíčky a zkouším všemožné druhy a verze. Produkt seženete zde a to za cenu 994 Kč. Cena výrobku je vyšší, ale myslím, že rozhodně odpovídá kvalitě a především zde jde i o filozofii a etické zásady této značky. Navíc, viděli jste pleťový olejíček vyrobený z chia semínek? Já tedy ne!


Používáte pleťové oleje? Co Vy a chia semínka?

14 komentářů:

  1. Pleťové oleje používám hlavně v zimě. Je to skvělý pomocník. Chia semínka si sypu do ovesné kaše a občas do jogurtu. V jiné podobě jsem je zatím nezkoušela :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky po nich sahám především v zimě. :-) Tenhle olejíček se právě v zimě velice osvědčil. :-) Zkus Chia puding! :-)

      Vymazat
  2. Ou, tak o tomto oleji z chia semínek slyším poprvé! Vypadá báječně!

    OdpovědětVymazat
  3. Ou, tak o tomto oleji z chia semínek slyším poprvé! Vypadá báječně!

    OdpovědětVymazat
  4. ja som rozmyšľala už dávnejšie nad tou čistiacou Chia penou, lenže ju predbehli iné produkty, ale tiež má táto Chia rada zaujala:)

    OdpovědětVymazat
  5. O tomto slysim poprve a vypada teda hodne lakave.:-)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Chia semínka miluji, proto je mám ve svém jídelníčku denně :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tohle mě hodně zaujalo. O chia olejíčku jsem nikdy neslyšela! :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Né? Tak to jsem ráda, že jsem ti jej představila. :)

      Vymazat
  8. Hm z chia semínek, to už mě zaujalo jen kvůli tomu, že to je méně známý olej. Já na oleje v péči tolik nejsem,ale krásná recenze i fotečky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji. :-) Já olejíčky nepoužívám denně, ale do péče je velmi ráda zařazuji.

      Vymazat
  9. Zrovna teď piju vodu s citronem a chia :D Momentálně je to můj nejoblíbenější nápoj. V poslední době chia dávám skoro do všeho a jsem jimi posedlá :D Tento olej bych ráda vyzkoušela :)


    Soutěž o balíček Weleda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak voda s citronem a chia mě nikdy nenapadla! Děkuju za tip! :)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)