Top Of April



Duben je zlomový měsíc. Dopsala jsem poslední strany bakalářské práce, zažila jsem poslední zkouškové a teď už se připravuji na státnice. Také řeším dilema co dál, hledat práci, zkusit další studia? Řeknu vám, že stres se mi nevyhýbá a jsem ráda, že si každý den mohu odpočinout psaním blogu a testováním kosmetiky. Připravila jsem pro Vás tedy velice s chutí nejoblíbenější produkty tohoto měsíce.


O tomto sprchovém krému jsem se již zmiňovala a dokonce jste si o onu vychvalovanou rakytníkovou verzi mohli zasoutěžit. Tento citrusový je stejně úžasný, jen je více svěží a opravdu si užívám jeho aplikaci, která mi pomáhá navodit stav pohody. I zelený parťák do koupele obsahuje sezamový olej a cukerné enzymy. Pokožka je po aplikaci krásně hydratovaná, svěží a příjemná na dotek. Tyhle sprchové krámy miluji a prakticky se už nemyji ničím jiným. Je dokonalý pro suchou a citlivou pleť. Já mám tento svůj ze stránky prodeti.cz, kde seženete velké množství přírodní kosmetiky Weleda. Produkt tady stojí 209 Kč, ale používáme jej celá rodina a vydržel nám vždy několik měsíců.


Weleda - Rozmarýnový olejíček na vlasy

U značky Weleda chvíli zůstaneme. Není tajemstvím, že jsem si ji v poslední době oblíbila a možná je v současnosti mou nejoblíbenější přírodní kosmetikou vůbec. Tento olejíček jsem již zmiňovala v samostatné recenzi tady. Je to čistý olej bez silikonů, nebo jiných syntetických látek a nádherně voní. Používám jej jak na masáže vlasové pokožky, tak do konečků vlasů, které úžasně rozzáří.

Ryor - Hydratační micelární voda

Další produkt o kterém jsem Vám již psala v samostatné recenzi tady. Vážně fajn micelárka, jenž dobře odličuje a především zanechává pleť krásně hydratovanou a nemusím po jejím použití pokožku nijak krémovat. Já mám tuto svou odsud ze stránek Zdraví-krása, kde najdete širokou nabídku produktů české značky Ryor.

L´Oreal - Volume Million Lashes Féline

Moje nejpoužívanější řasenka za poslední dva měsíce. Vlastně momentálně nepoužívám žádnou jinou. Má krásně prohnutý kartáček, který jsem už ukazovala tady. Řasy nádherně oddělí, natočí a prodlouží. Je to jedna z těch řasenek, která dělá nádherně přirozené, ale zvýrazněn řasy, ty jsem Vám vlastně vyfotografovala v samostatné recenzi tady. K tomuto kousku se budu ráda vracet. Řasenkovou krásku jsem sehnala na stránkách Vivantis.cz zde.

Jaké produkty jste si v dubnu zamilovali?

12 komentářů:

  1. Já si díky tobě zamilovala ten rakytníkový sprchový krém. Weleda vážně umí! A docela mě lákáš tou micelárkou. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Tá micelárna voda od značky Ryor ma zaujala :) Má skutočne krásny obal :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi líbí. A je maličká akorát do kabelky, když jdu do sauny. :-)

      Vymazat
  3. Na tu micelárku mrknu. V dubnu jsem si nakoupila tolik věcí, že jsem si na většinu ještě neudělala názor. Říkám si, že musím víc testovat a méně kupovat :-)
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  4. Nic z toho jsem nezkoušela, ale zaujal mě olejíček na vlasy a micelárka taky nevypadá špatně :) Už jsem na ni koukala několikrát, ale nikdy ji nekoupila. Jinak já jsem asi nic převratného v dubnu neobjevila.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezký článek, četl se jedna báseň :) Ten sprchový krém jsem taky měla a byla jsem s ním moc spokojená. Moc mi seděla jeho vůně. Weledu jsem si v poslední době taky oblíbila. Já nemám ten olejíček, ale rozmarýnové tonikum, se kterým jsem moc spokojená.

    April Favourites 2016

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tonikum mám také, je parádní! A děkuji za milá slova! :-)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)