Soaphoria: Čistící maska s aktivním uhlím



Opět tu mám něco pro milovníky pleťových masek a přírodní kosmetiky Soaphoria. Tato značka je známá tím, že ve svém základu používá rostlinné oleje a naopak neobsahuje ropné deriváty, syntetické emulgátory, barviva, konzervanty a parfémy. WHOW je čistící maska s aktivním uhlím, která je v práškové formě, takže si namícháte konzistenci jakou máte rádi a s čím jen chcete. Osobně do práškových masek a jílů přidávám nejraději vodu, nebo citronovou šťávu. Tato směs obsahuje aktivní uhlí, mouku z ovesných vloček a plody embiliky lékařské, dále také oxid křemičitý.

Tuhle masku jsem si zamilovala po prvním použití. Nanáší se na pleť dobře, není nijak tahavá, mazlavá. Skvěle se na pokožku chytá a aplikuje. Po zaschnutí, tedy asi po dvacet i minutách jde dobře smýt a dokonce cítím opravdu jemňoulinké částečky, jak mi při smývání masky, odstraňují odumřelé kožní buňky. Co se mi líbí je fakt, že maska pleť nijak výrazně nevysušuje a hlavně nedráždí. A pak je tu ten nejdůležitější efekt, pleť je krásně čistá, póry jsou stáhnuté, černé tečky mizí. Dle mého, je tohle asi nejlepší čistící maska, kterou jsem vyzkoušela a předčila i můj oblíbený zelený jíl. Čistící masku s aktivním uhlím seženete na stránkách Soaphoria a to zde za 167 Kč za 50 gramů směsi, která Vám musí vydržet věčnost, neboť na jednu aplikaci stačí méně jak lžička prášku.


P.S.: Ještě tento týden se můžete těšit na soutěž se značkou Soaphoria!

Jaká je Vaše nejoblíbenější pleťová maska?

10 komentářů:

  1. Já masky moc nepoužívám, ale tato vypadá zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to já si je poslední dobou docela užívám. :-)

      Vymazat
  2. Tyjo tak ta mě zaujala! :)) Já mám právě ráda ten zelený jíl jak jsi doporučovala , ale jestli je tohle ještě lepší.... :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle čistí jako blázen. Opravdu hodně, jako že i když žádný pupínek nemáš, tak zítra tam bude, protože tohle si ho tam někde hluboko najde. :D Jestli chápeš. :-)

      Vymazat
  3. Momentálně používám z této řady kofeinovou masku a mám ji moc ráda. Jenom mě nebaví si ji sama míchat :-) Těším se na soutěž :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kofeinová? To zní dobře, mrknu na to. :-) To mě právě to míchání baví. :-)

      Vymazat
  4. Ja som práve minulý týždeň dostal od Soaphorie francúzsky jíl a dnes večer by som ho chcel skúsiť, tak som viac než zvedavý na výsledky a najmä na to, ako a či zatočí s čiernymi bodkami :)

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S jíly mám obecně dobrou zkušenost, tak snad na tom budeš stejně. :-)

      Vymazat
  5. Zrovna sedím ve škole a cítím, že pleť je nějaká vysušená, tak až přijdu domů chci si dát hydratační masku. Hydratační je moje oblíbená od Avene :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)