Makeup Revolution: Štětec na pudr & houbička na makeup



Dnes pro Vás recenzi dvou produktů z kategorie příslušenství od značky Makeup RevolutionUltra metalický štětec F301 na pudr je designově velice povedený kousek. Jedná se štětec ze syntetických vláken a ač se to na fotografii nezdá, je poměrně velký a překvapilo mě, jak je jeho chlup hustý. Na pleti je jemný a neškrábe. Používám jej na aplikaci pudru, sypký i slisovaný produkt nabírá dobře a krásně se s ním pudr nanáší. Umím si tento kousek představit jako vhodný i k aplikaci bronzeru, který si poslední dobou užívám aplikovat většímu štětci, abych docílila přirozeného opáleného vzhledu. Štětec jsem již prala, nevypadl z něj jediný chlup a svůj tvar si stále drží. Sečteno podtrženo jedná se o kvalitní štětec na pudr, se kterým nemám žádný problém a naopak jej vřele doporučuji. Seženete jej tady za 399 Kč.


Makeup Revolution nabízí v kategorii příslušenství i rozličné verze houbiček na makeup. Já si vybrala variantu měkkou, která je takto barevně, od ostatních houbiček, odlišená. Houbička je větší, krásně se drží a líbí se mi, jak je prakticky ořezaná. Houbičku před aplikací makeupu vždy namáčím a vyždímám. S tímto produktem se mi makeup nanáší jedna báseň a především do přirozeného finiše. S použitím houbičky však počítejte, že je nutné aplikovat produktu více a také, že vám ubere nějaké to krytí. To se mi právě líbí, mám sice silně krycí korektor, nebo makeup, ale díky houbičce vypadá po aplikaci velice přirozeně. Dobře se s tímto produktem nanáší i korektor například v očním okolí, nebo okolo nosu. Po použití houbičku vždy peru. Nakapu trochu šamponu a za pár minut je houbička zcela čistá a připravena na další použití. Také není na škodu ji občas přestříkat antibakteriálním sprejem. Někdy ji také používám k aplikaci sypkého pudru poč oční okolí takzvanou metodou "baking". S tímto produktem jsem velice spokojená a celkově jsem si aplikaci makeupu houbičkou oblíbila. Tento produkt zakoupíte zde za 199 Kč.


Oba produkty mohu doporučit a celkově mám zatím s příslušenstvím značky Makeup Revolution jen ty nejlepší zkušenosti. Určitě mám v plánu od této značky postupně zkoušet další štětce.

Jak aplikujete makeup Vy?

12 komentářů:

  1. Já doma žádný makeup nemám, zatím ho nepoužívám. Mám jen takový tuhý pudr + makeup v jednom od Rimmelu a ten kdy jsem občas použila, tak houbičkou nebo i štětcem. Štětec se mi hodně líbí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud makeup nepotřebuješ, tak jej ani nepoužívej. :-) Já jej používám výjimečně pouze na různé události a to pak vždy používám "beauty blender". Ty makeupy s pudrem v jednom jsem používala "zamlada" a byly super. :-)

      Vymazat
  2. Neskutočne mi pripomína tie štetce zo Zoevy. Je krásny! ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď! Taky jsem si ho vizuálně spojila se Zoevou! :-)

      Vymazat
  3. Make-up pouzivam velmi vyjimecne, pouzivam prsty 🙌
    Andreablog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla jsem to taky tak, dokud jsem nepodlehla houbičkám. :-D

      Vymazat
  4. Houbičkou nanáším makeup ráda. Ale vadí mi, že se nedostanu až do koutku očí. Asi si budu muset pořídit ještě nějakou menší houbičku :)

    S pozdravem, Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to já jo, zavřu oko a pořádně to tam pošudlám, ale pokud už mám líčení očí hotové, tak je pravda, že to jde špatně. Také mám v plánu nějakou menší houbičku. :-)

      Vymazat
  5. Bože, ten štětec je naprosto dokonalý! Já jsem se na něj dívala hned když ho MUR uvedl jako novinku. Každopádně včera jsem byla na Interbeauty a pořídila jsem si štětec na pudr Real Techniques, takže si tento asi nepořídím.

    Interbeauty Prague

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od RT mám štětců několik, včetně toho na pudr a jedná se o mou nejoblíbenější značku štětců, za ty peníze vysoká kvalita. Rozhodně jsi neprohloupila! :-) Každopádně i tak mám v plánu rozšířit sbírku štětců MUR, nejsou vůbec špatné a navíc tak krásné! :-D

      Vymazat
  6. tiež som sa zamilovala do toho štetca!!! úžasný je!
    ja používam aj na make-up štetec...s touto špongiou som sa ešte neskamarátila :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  7. Ja si nanasim make uz jen houbickou,je to nejvíce precizní. Beautyblender je perfektní, lepší než od ebelin, ale makeuprev.vyzkousim

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)