Medik8: Hydr8 B5



Opakuji se, když již poněkolikáté píšu, že britská kosmetická značka Medik8 je mnou nejoblíbenější a na zkoušení jejích produktů se vždy těším. Na všech jejich výrobcích je znát, že jsou značně profesionální. Značka věří ve výrobky zaměřené na specifická řešení, prokázané výsledky, složky s profesionální silou a vysoce stabilní receptury, které jsou podložené originálními výzkumu. Všechny složky minimalizují podráždění a navíc se jedná o takzvanou zelenou chemii a i jejich obaly jsou v souladu s životním prostředím.

Tentokrát jsem se vrhla na hydratační sérum Hydr8 B5, což není nic jiného než kombinace kyseliny hyaluronové a vitamínu B5. Opět zmiňuji, že kyselina hyaluronová je látka, která na sebe perfektně váže vodu ze vzduchu a pleť dokáže zavodnit a udržet hydratovanou. Sérum tak navozuje přirozenou hydrataci pokožky, ta vede ke zlepšení struktury kůže, její pružnosti, rozzářenosti a také k omlazení. Vitamín B5, neboli kyselina pantotenová je známá svými hojivými vlastnostmi a schopností synergicky působit s vitamínem C při obnově sluncem poškozené pokožky. Sérum zlepšuje odolnost pokožky na stres, chrání ji před vlivem okolního prostředí a podporuje regeneraci.

Toto sérum je dodáváno v naprosto nádherné minimalistické skleněné ampuli s kapátkem, které je praktické a dobře se s ním sérum dávkuje. Produkt je konzistencí lehký, nemastný gel, který se jednoduše nanáší a pokožka jej okamžitě absorbuje. Sérum je neparfémované, nijak tedy výrazně nevoní. Nanáším jej převážně ráno a to v množství asi čtyř kapek, které vklepu do lehce vlhké pleti po vyčištění. Občas jej použiji i večer a následně nanáším pleťový krém, nebo olejíček. Není to ale nutností a ve většině případů používám sérum samotné. Gel je jemný, při aplikaci pleť není podrážděná a především mi neucpává póry. Co se týče účinků tak sérum plní co slibuje, pleť je hydratovaná, rozzářená. Případné pupínky a jizvičky se mi dobře hojí. Po séru jsem sáhla, protože teď v zimě mám svou kombinovanou a citlivou pokožku suchou a lehce podrážděnou. Toto sérum vše krásně koriguje a pleť se cítí být v pohodě. 


Jsem z tohoto produktu nadšená a každé ráno se na jeho použití těším. Rozhodně doporučuji každé majitelce dehydratované pleti. Vaše pleť nemusí být nutně suchá, může být i mastná a přitom dehydratovaná. To bývá vlastně i nejčastější problém u mastné, aknózní pleti, která je vysušená produkty na odstranění mazu z pokožky. Sérum je k sehnání na stránkách Zdraví - krása a to zde za cenu 870 Kč za 30 mililitrů. Tento e-shop je mi velice sympatický, nejen díky značkám a produktům, které nabízí, ale také neboť podporuje občanské sdružení FOD (Fond ohrožených dětí) v Ostravě.

Jak v zimě hydratujete svou pleť Vy?

10 komentářů:

  1. Ty jo kosmetika mě celkem zaujala, vůbec tuto značku neznám. Já nejradši používám mandlový nebo kokosový olej na pleť, ale je fakt že to trošku ucpává :(

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne? Přitom ji na blogu zmiňuji docela často. Já oleje používám jen několikrát do týdne, přeci jen oleje hydratovat neumí a spíš jimi vlhkost udržuji, nebo vyživuji. :-) Teď jsem si oblíbila olej z chia semínek.

      Vymazat
  2. Už jsem si koupila čistící gel a masku na tvé doporučení od této značky a jsem spokojená, takže na tohle se vážně rádapodívám, díky Hani!:))
    K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak takový komentář mě umí vždy potěšit. To jsem moc ráda! :-) Nemáš za co!

      Vymazat
  3. este som od nich nic neskusala ale zatial som na nich citala len same chvali cize ked budem najbliezsie v Anglicku rozhodne viem co ide do kosika
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si říkám, že kdybych se podívala do Anglie, tak vím čím zaplnit košíky v obchodech. :-)

      Vymazat
  4. Pro mě neznámá značka se přiznám, ale sérum mě zaujalo :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se po značce podívej, ze skincare je mou nejoblíbenější vůbec. :-)

      Vymazat
  5. Já jsem si poslední dobou hrozně oblíbila různé oleje a séra. Nikdy jsem je moc nepoužívala, ale teď na zimu je to prostě nutnost. Ještě jsem od téhle značky nic nezkoušela, ale už jsem si párkrát projíždělo eshop a zatím vždycky odolala. Ale brzy si budu muset něco pořídit :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)