HEMPZ: Léčivý vlasový olej



Dnes pro Vás mám recenzi na vlasový olej značky HEMPZ. Tato kosmetika si zakládá na přírodních extraktech a především na výtažcích z konopí. Já vyzkoušela vlasový olej, který je parádně všestranný. Používám jej především do vlhkých vlasů po umytí, ale taktéž před každou tepelnou úpravou vlasů a po úpravě, abych dodala vlasům lesk a strukturu. 

Produkt obsahuje přírodní konopný olej, který je bohatý na esenciální mastné kyseliny a má perfektní poměr omega-3 a omega-6 mastných kyselin. Také obsahuje devět klíčových aminokyselin, což jsou živiny důležité pro tvorbu keratinu a proteinů. Tyto látky podporují lesk, zdraví a sílu vlasů. V oleji se vyskytuje i sójový protein, ten vlasy vyživuje a usnadňuje rozčesávání. Dále slunečnicový olej, který vlasy hydratuje a vyživuje. Silikony jsou dobré jako ochranná vrstva vlasů, chrání před mechanickým poškozením, ale i UV zářením. Produkt je vyrobený v USA a není testován na zvířatech. Navíc je zcela bez parabenů, glutenů a je veganský.

Balení obsahuje pumpičku, takže aplikace olejíčku je bezproblémová a stačí ho opravdu troška. Olej se do vlasů okamžitě vstřebává a nezanechává je mastné, jen krásně lesklé a hebké na dotek a to i přes svou trochu hutnější konzistenci. Jak víte, tak mám přirozeně suché a krepaté vlasy, což tento olejíček značně redukuje. Navíc voní po zeleném čaji. Za sebe nemám co produktu vytknout, jsem s ním spokojená a mohu Vám jej doporučitOlejíček seženete na eshopu značky HEMPZ a to zde za 799 Kč za 100 mililitrů.  



Jaký je Váš oblíbený vlasový olej?

10 komentářů:

  1. Pěkná recenze :) upřímně řečeno jsem zatím žádný vlasový olej nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. :-) Né? No vidíš, já je používám několik let a už si to bez nich nedovedu představit. :-)

      Vymazat
  2. S podobnými olejmi skúsenosť nemám, no tento vyzerá super :)

    Na mojom blogu práve prebieha Giveaway s Weledou a budem veľmi rada, ak sa zúčastníš :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda já fakt žasnu, kolik z Vás nemá zkušenost s olejíčkem na vlasy. :-)

      Vymazat
  3. aktuálne používam Original spout, tiež prírodný a tiež skvelý:) No o značke Hempz v poslednej dobe dosť čítam, takže je asi najvyšší čas niečo vyskúšať!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrknu na něj! Já jsem spokojená, zkoušela jsem ještě vzoreček šamponu a kondicionéru a byla jsem velmi mile překvapená! :)

      Vymazat
  4. Mám jejich šampon a jsem s ním strašně spokojená, takže na olejíček při dalším nákupu mrknu. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jej mám s kondicionérem ve vzorečku a taky jsem měla jen pozitivní zkušenost. :)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)