A-DERMA: Micelární voda & péče proti nedokonalostem pleti



Dnes mám něco pro ty z Vás, které stejně jako mě stále trápí problematická pleť. Není to nejhorší, ale i přes to, že mi už dávno není náct mě pupínky stále trápí. Byla jsem ráda, když portál Blogerky.cz vyhlásil výzvu o vyzkoušení produktů značky A-DERMA pro problematickou a aknózní pokožku. Když mi balíček dorazil, z obalu jsem zjistila, že se jedná o značku, která spadá pod koncept gigantu Pierre-Fabre, ve kterém najdu i mou oblíbenou péči o vlasy a to značku Klorane. Zavítala jsem na webové stránky značky A-DERMA a zaujalo mě více produktů a to například řada pro poškozenou pokožku, nebo péče o atopickou pokožku, na kterou jsem již chválu několikrát slyšela. Tak či onak, ke mně se dostaly dva produkty z péče o aknózní pleť.

Začnu Phys-AC Čistící micelární vodou, která nemá nějak špatné složení, obsahuje dokonce nějaké ty přírodní výražky. Jako první mě zaujala vůně obou výrobků. Působí na mě lékárensky, ale přitom voní opravdu příjemně.  Micelární vodu aplikuji klasicky na tamponek a používám večer na dočištění pleti a každé ráno. Na tamponku vždy uvíznou nějaké nečistoty. Odličuje dobře a zvládá i oční líčení bez podráždění. Pleť po aplikaci není nijak podrážděná, nebo začervenalá, líbí se mi, že vůbec nevysušuje, jako jiné micelární vody určené pro problematickou pleť a hlavně nijak nelepí, nebo nevytváří jakýsi film. Celkově se mi moc zamlouvá efekt, který po použití pleť zaznamenala a zdá se mi, že po používání této vody je má pleť o trošku lepší. Tato voda se stala mou oblíbenou a používám ji velice ráda. Nemám ji co vytknout a mohu ji vřele doporučit, určitě mám v plánu si ji po dopoužívání zakoupit. Micelární voda stojí 349 Kč.



Phys-AC GLOBAL je Intenzivní péče o nedokonalosti pleti. Je určena k boji proti všem typům nedokonalostí, zmatňuje pleť bez zanechání pocitu pnutí, zmírňuje začervenání a dodává pleti zářivý vzhled. Uvolňuje póry, tvorba kožního mazu je pod kontrolou a bakterie k pleti nepřilnou. Produkt má navíc kompenzační látky, které dodávají hydratační efekt. Produkt má takovou gelovo-krémovou konzistenci a voní stejně jako micelární voda. Opravdu skvěle se aplikuje a roztírá, prakticky je okamžitě vstřebaný. Je to takový ten typický produkt pro  spíše mastnější pleť, ale má sušší se necítila napnutá a nehydratovaná. Když jsem pročítala složení, už jsem skoro jásala, avšak téměř na konci ten silikon našla. Mrzí mě to, protože vlastnostmi je to parádní produkt, ale kvůli silikonu jej nemohu používat denně. Tak či onak tento krém používám především jako bázi pod makeup, protože tak slouží naprosto dokonale. Makeup se výborně nanáší, je takový vyhlazenější a krásnější, navíc dlouho vydrží. Co se týče efektu tak jej tedy nedokážu úplně posoudit, neboť produkt nepoužívám jako klasickou péči každý den, ale spíše jednou do týdne. Tak či onak, má pleť po použití není podrážděná a akné se mi po produktu netvoří, takže za mě je to dobrý výrobek a pokud vám nevadí silikony, tak se na něj podívejte. Cena se pohybuje okolo 379 Kč.

Složení produktů.
Za sebe jsem produkty značky A-DERMA překvapená. Micelární voda je opravdu skvělá, odličuje parádně a navíc pleť krásně "stáhne" a přitom hydratuje. Nemusím po ní používat ani další péči. Krém mi vyhovoval, jen jsem jej kvůli obsaženému silikonu nemohla zkoušet dlouhodobě. Každopádně z příležitostného používání, jakožto báze pod makeup, mi produkt vyhovoval a mohu jej z tohoto hlediska doporučit. 

Máte zkušenosti se značkou A-DERMA?

7 komentářů:

  1. S touto značkou jsem se zatím nesetkala. Výrobky nejsou pro můj typ pleti, ale i tak vypadají dobře, zvlášt když fungují. Silikony mi problém nedělají, ale stejně mě vždycky mrzí když je najdu tam, kde nejsou nezbytné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě to mrzí, navíc u problematické pleti, to fakt nechápu. Většině z nás (majitelů problematické, citlivé pleti) se pak dělají pupínky kvůli ucpaným pórům... Ale dává to tomu krému takovou jemnou strukturu, asi pak umí pleť lépe vyhladit a zmatnit. Takže zas pro mastnější pleť, které silikony třeba nevadí, to musí mít perfektní efekt. :)

      Vymazat
  2. Zrovna nějakou micelární vodu na aknózní pleť sháním, takže to je super. O značce jsem už slyšela a začíná mě lákat víc a víc.

    OdpovědětVymazat
  3. Ty silikony jsou hned ze zacatku..cyclo...oxane...krom toho dimethiconu)

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, úplně jsem je přehlédla. Děkuji za upozornění! :-)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)