Weleda - Rakytníkový sprchový krém



V poslední době jsem si velice oblíbila sprchový Rakytníkový povzbuzující krém od přírodní značky Weleda. Nikdy bych neřekla, že zrovna rakytník bude tak příjemně a osvěživě vonět a to díky éterickým olejům z pomerančů, mandarinek a grapefruitů. Jedná se o mycí emulzi, která nepění a tak na sebe aplikujete produkt podobné struktury, jako má například tělové mléko. Vlastně mi tento krém přijde jako takové tělové mléko do sprchy a jeho aplikace mě ve vaně i baví. Po opláchnutí je pokožka okamžitě hydratovaná, vláčná a jemně voní. Aktivní mycí látkou zde nejsou sulfáty, ale cukerné tenzidy, které čistí opravdu šetrně. Dále produkt obsahuje rakytníkový a sezamový olej, které pokožku promašťují, dodávají tak chybějící tuk a uchovávají přirozenou vlhkost pokožky.


Mám tento produkt opravdu ráda a myslím, že je vhodný pro každého fanšmejkra přírodní kosmetiky a majitele suché, nebo atopické pokožky. K sehnání je na stránkách vivantis.cz a to přímo zde za cenu 209 Kč.

Používáte přírodní sprchové gely nebo krémy?

20 komentářů:

  1. Já teď používám hruškový sprchový gel od BioPha, božsky voní. :-) A tento rakytníkový jsem očuchávala v DMku, taky se mi líbil. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hruškový? To se musím podívat! Zbožňuji vůni hrušek. :-)

      Vymazat
  2. Přesně tento sprchovy gel jsem dostala od Jeziska. Uz se moc těším, az ho vyzkousim.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Panečku, takového Ježíška bych taky brala. Určitě se máš na co těšit! :)

      Vymazat
  3. Weleda sprchové krémy jsou rozhodně ty nejlepší na trhu, nejjemnější a mají i krásné vůně

    OdpovědětVymazat
  4. Na jednom blogu jsem dnes už četla o rakytníkovém oleji od Weledy, vůbec mě nenapadlo, že by mohl existovat i sprchový krém. A vypadá moc dobře!:) Možná bych mohla přejít od klasických sprchových gélů k něčemu takovému.:)
    Pinki Claire

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už obyčejný sprchové gel nechci vůbec vidět. Nikdy jsem do sprcháčů neinvestovala, stačily mi za dvacku, ale tohle je jiný level. :)

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. Je pravda, že jsem zatím spokojená se všemi, které jsem vyzkoušela, takže souhlas. :)

      Vymazat
  6. Já jsem ho měla ve vzorečku párkrát a byl vážně fajn :). Já se teď právě snažím dopoužívat všechny "klasické" sprcháče a pak bych si chtěla pořídit nějaký, s lepším složením :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsme na tom stejně, dopotřebuju to a už jenom tohle. :D

      Vymazat
  7. Měla jsem ho doma také, ze začátku mi vůbec nevoněl ale brzy jsem si zvykla na neobvyklou vůni.. a ve finále jsem si sprcháč dost zamilovala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně tedy voněl hned, vážně mě ta vůně překvapila. :) Ale chápu, že ji někdo nemusí.. :)

      Vymazat
  8. Od Weledy jsem zkousela sprchovy gel arnikovy, ktery je uplne skvely na leto, protoze krasne osvezi :) Jeste jsem zkousela sprchovy gel, nebo spise krem, s mandlemi, ale tam mi ta vune pri pouziti vubec nesedla, coz mi prislo docela zajimavy, protoze v tube vonel pekne a ostatnim, co ho zkouseli, tak vonel i pri pouziti :)

    OdpovědětVymazat
  9. Od Weledy jsem zkousela sprchovy gel arnikovy, ktery je uplne skvely na leto, protoze krasne osvezi :) Jeste jsem zkousela sprchovy gel, nebo spise krem, s mandlemi, ale tam mi ta vune pri pouziti vubec nesedla, coz mi prislo docela zajimavy, protoze v tube vonel pekne a ostatnim, co ho zkouseli, tak vonel i pri pouziti :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jééé tak tohle je provokace na n-tou! :D Já totiž chci tento rakytníkový sprchový krém zkusit a přemýšlím nad tím a pořád na něj teď někde vidím recenze :D. Měla jsem z této řady tělové mléko a paráda, teď mám krém na ruce a je to taky naprostý zázrak, takže do sprcháče půjdu taky. Hlavně ta božská vůně! Jinak já používám všechno výhradně přírodní a bio s certifikátem, najde se jen pár výjimek. Weledu mám strašně ráda, mají hodně dobré věci, přesně jak jsi napsala – je to pro fajnšmekry :).

    OdpovědětVymazat
  11. Jééé tak tohle je provokace na n-tou! :D Já totiž chci tento rakytníkový sprchový krém zkusit a přemýšlím nad tím a pořád na něj teď někde vidím recenze :D. Měla jsem z této řady tělové mléko a paráda, teď mám krém na ruce a je to taky naprostý zázrak, takže do sprcháče půjdu taky. Hlavně ta božská vůně! Jinak já používám všechno výhradně přírodní a bio s certifikátem, najde se jen pár výjimek. Weledu mám strašně ráda, mají hodně dobré věci, přesně jak jsi napsala – je to pro fajnšmekry :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zaručuju se, že nebudeš litovat, zvláště jestli ti voní. :-)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)