Dulcia Natural: Noční oční krém s kofeinem



Dnes mám zase něco pro fanšmejkry přírodní kosmetiky. Jak určitě víte, jsem blázen do očních krémů a zvlášť do těch přírodních a mastných. Mé oční okolí je velice suché, citlivé a ve dvaadvaceti letech mám hlubokých vrásek více než kdejaká pětatřicítka. Proto jsem neváhala, když jsem na eshopu Krásná každý den zahlédla tohohle krasavce.

Jedná se tedy o hustý mastný balzám na oční okolí, který je vhodný k aplikaci na noc. Obsahuje kofein a naprosto úžasně kávově voní! Právě obsažený kofein se stará o zabránění vzniku otoků. Produkt stimuluje a obnovuje buněčnou strukturu pokožky, tím napomáhá lepší cirkulaci krve, což vede ke zdravějšímu a mladistvějšímu vzhledu pokožky. Prokrvení pokožky je důležité i kvůli zesvětlení kruhů pod očima.

Krém má úžasné složení, ve kterém najdete i bambucké máslo, to umí parádně hydratovat. Mangové a avokádové máslo zase díky vysokému množství antioxidantů, vitamínu C a E bojují proti stárnutí pokožky. Krém obsahuje i makadamiový olej, ten je znám svou vlastností, že snadno proniká do pokožky a to až do hlubších vrstev. Všechny tyto ingredience se ve výsledku zasluhují o udržení vysoké hladiny kolagenu a elastinu v pokožce.

Produkt ze zabalený v malé plechové krabičce, která se bude hodit i po vypotřebování krému. Ten je nažloutlé barvy a má opravdu úžasnou kávovou vůni. Myslela jsem si, že produkt bude tuhý a tak jsem do něj hrábla takovou silou, že se mi prst propadl až na dno obalu. Krém je naopak velice jemný, pod prsty prakticky taje. Dobře se aplikuje a roztírá. Do pokožky se nevsákne hned, ale taky to netrvá věčnost. Abyste chápaly, tak než půjdete spát, krém se vstřebá a nemusíte se bát zašpinění polštáře. Stačí ho opravdu trošička, takže si troufám říct, že ta malá pikslička mi vydrží ještě pěkně dlouho. Ráno je oční okolí opravdu hydratované a vážně se mi zdá, že tmavší barva očního okolí a otoky nejsou tak výrazné. Samozřejmě nemohu posoudit vliv na vrásky, protože těch vzniklých vás už nic nezbaví, ale pokožka je produktem opravdu "nacucaná" a vyživená. Prsteníček po aplikace tohoto krému vždy "otřu" o rty. Jsou pak ráno taktéž krásně vyživené a bez prasklinek a šupinek!

Zkrátka a jednoduše mně se tenhle oční balzám opravdu líbí. Vyhovuje mi jak svými vlastnostmi, konzistencí a koneckonců i božskou vůní, ale také tím, že je zcela přírodní a především vidím u něj výsledky. Za sebe krém rozhodně doporučuji a nemám mu co vytknout!


Na závěr se podívejte, jak mi balíček z eshopu Krásná Každý Den přišel nádherně zabalený! Krém tam seženete za 225 Kč, což není vůbec drastická cena, za zcela přírodní oční krém. Eshop vlastní sympatická paní Míša, která se snaží zaměřit především na českou a slovenskou přírodní kosmetiku. Stránky jsou přehledné a designově velice podařené, je vidět, že k nim má Míša osobní přístup. Doporučuji se podívat na články, které sama píše, nebo mrknout na její instagram.

Jaký je Váš oblíbený oční krém? 

7 komentářů:

  1. Zrovna jsem se vrátila ke kosmetice Bioderma, a tak jsem nemohla vynechat ani oční krém. Ten tvůj kofeinový úlovek vypadá lákavě a to překrásné balení…

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. už jsem na něj koukala u Bebe...jakmile se budu blížit aspoň trochu na konec současným zásobám, tak ho vyzkouším

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ten vypada vazne skvele, hned si ho musim nekam zapsat :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ten vypada vazne skvele, hned si ho musim nekam zapsat :)

    OdpovědětVymazat
  5. už som o ňom čítala na 2 blogoch, takže som naň celkom aj nalomená, len sa bojím tej mastnejšej konzistencie..:O

    OdpovědětVymazat
  6. Vypada dobre, ja zati m pouzivam niveu.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2015/12/giveaway-4.html

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá skvěle! A to balení? Prostě pecka, určitě by byl super i jako dárek ♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)