Vánoční večírek Braun 2015


I letos jsem byla pozvaná na ten nejlepší bloggerský vánoční večírek a to pod taktovkou značky Braun. Tento rok se akce konala v kavárně Cafe Pointa, která disponuje krásnými prostory a celkově zajímavým prostředím, které bylo bohužel tmavé, takže se mi fotografie moc nepovedly. Využívám proto oficiální fotografie od šikovného fotografa Martina Svobody. Už druhým rokem se o mně a mé kolegyně blogerky nádherně postarali. Celým večerem provázela Zorka Hejdová, která se ukázala jako perfektní moderátorka i pro né zrovna moc spolupracující publikum.



Program byl, stejně jako loňský rok, úžasný. Nejdříve jsme se seznámily s produkty značky Braun a já očíhla nějaké vánoční dárky, nejspíše pro mé blízké pány. Také jsme skládaly, dle mého názoru pěkně těžké, puzzle a tak si zasoutěžily o nějaké produkty. Ovšem, že jsem vůbec nevyhrála, protože mi to opravdu nešlo. Také jsme si na stromeček (který byl opravdu nádherný) pověsily naše vánoční přání. Dále jsme viděly jak mistryně v balení dárků tvoří svá kouzla, nebo jsme si mohly nechat vyvěštit osud z karet.



Hodně mě zaujala pánská péče, neboť mám v plánu zakoupit k Vánocům nějaký pánský strojek na holení. Asi mám už vybráno a to strojek z řady CoolTech, který díky chlazení snižuje podráždění po holení. U dámských produktů mě zaujal epilátor Silk-épil 9 Skin Spa, ke kterému patří i exfoliační systém a má o 40% delší hlavici, takže pohodlně zachytí více chloupků. Všechny Braun epilátory je možné používat wet & dry. Také Braun Face je velice zajímavý produkt, neboť kombinuje epilátor na obličej s čistícím kartáčkem na pleť.


Samozřejmostí bylo dokonalé občerstvení. Nechyběl bramborový salát a řízek, já ale volila lehčí variantu zeleninového salátu a zeleniny. Výběr byl opravdu pestrý a na závěr zabodovala sladká tečka a výborné drinky!




Při odchodu na nás čekalo velice milé překvapení v podobě balíčku makronek, vánočního dárečku a úžasného horkého nápoje na cestu! Makronky jsem celou cestu metrem i vlakem střežila jako oko v hlavě a bohužel právě při odchodu z nádraží, a tedy v posledních pěti minutách mé cesty, do mě drknul náhodný kolemjdoucí a makronky se mi úplně rozdrtily. Nicméně i drobečky byly delikátní a tři makronky to na nějakou tu instagramovou fotku přežily.





Večer to byl zase po roce nádherný a moc děkuji holkám, které ho se mnou trávily a udělaly ho takovým, jaký byl. Moc ráda jsem Vás všechny viděla! Dále děkuji zastoupení agentury Cook Communications za opětovné milé pozvání a Braun za ten nejroztomilejší vánoční dáreček v podobě mini cestovní žehličky, která je nejen roztomiloučká, ale i funkční. Určitě vám ji brzy ukáži.

Užívejte vánoční pohodu! 

8 komentářů:

  1. Cestovní žehlička zní super! Je docela otrava s sebou tahat tu klasickou:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak! Navíc je opravdu strašně roztomiloučká. :-)

      Vymazat
  2. To musela být krásná akce! Epilátor zrovna sháním, tak se na Braun podívám. :)))

    OdpovědětVymazat
  3. Jee, tak to musela být suprová akce! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tu teda musela být skvělá akce :). Mně se makronky taky vždycky rozdrtí :D, ale i tak jsou výborné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Achjo, taky na to mám smůlu! :-( Ale byly výborné. :-)

      Vymazat
  5. Jej to je super akcia, ja som mala od Braunu silk epil, bol fajn lenze moja pokozka je nieco hrozne, takze mi tak zarastali chlpky ze som to musela prestat pouzivat :(

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)