bareMinerals: Complexion Rescue



Má oblíbená značka bareMinerals nedávno představila nový Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream. Jedná se o tónující gel-krém, kdo chce tak BB, CC, klidně DD.. Podstatou je, že tento produkt má snoubit péči o pleť s jejím zkrášlením. Co se týče toho instantního zkrášlení, tak tento produkt slibuje především lehké až střední krytí, tedy sjednocení pleti s jejím rozjasněním. Z dlouhodobějšího hlediska slibuje hydrataci a zvýšení kvality pleti. Produkt obsahuje SPF 30 (které není chemické), takže pleť dokonale chrání před slunečními paprsky. 

Hodnotit produkt začnu dnes balením. To je jednoduché, vyhovuje mi malý aplikátor, kterým si vymáčknu přesně takové množství produktu, jaké potřebuji. Odstín vlastním 03 Buttercream a v nabídce je až 10 odstínů. U nás v Sephoře jsem jich viděla šest a to včetně nejsvětlejší 01 pro úplné bledulky. Produktu je 35 mililitrů, což není nejméně a cena se pohybuje kolem 790 Kč. Já jej koupila samozřejmě v 20% slevě. 


Co se týče produktu, tak je definován jako gel krém. Mně gelový nepřijde, spíše takový pěnový, jako kdyby byl našlehaný. Při nanesení menšího množství se dočkáte lehkého krytí, na problematické partie vťupkám produktu více a dosáhnu krytí středního, někdy tedy na pupínek není potřeba ani korektor. Rozhodně krásně pleť sjednotí, ale velké krytí od něj nečekejte.

Po nanesení krém na pleti cítím, je opravdu znát, že je hydratační. Následně si krém sedne do lesklého finiše, ale ne přehnaně a rozhodně v něm není ani jedna třpytka. Já ho ani nepudruji a opravdu se nelesknu. Pro mastnou pleť ale produkt nedoporučuji, naopak bude výborný pro normální až suchou pleť. Šupinky tedy nezvýrazňuje. Co mě na tomto produktu ale překvapilo je výdrž. Je to držák, který prostě drží od rána do večera a na něm tak krásně drží i tvářenka/bronzer. No a to hlavní, pleť mi nezhoršuje, především nezpůsobuje akné. Celkově se mi líbí jeho složení, které je bez silikonů! Avšak po dlouhodobějším používání mi občas nějaký ten pór zanese. Avšak je pravdou, nenašla jsem ještě žádný produkt, který by to s mou pletí nedělal. Jo a nesmím zapomenout, že pod něj nepoužívám hydratační krém, tento zázrak vážně hydratuje na jedničku.


Já jsem z tohoto produktu vážně nadšená a doporučuji jeho vyzkoušení všemi deseti! 

Používáte nějaký produkt, který slibuje péči i zkrášlení v jednom?

7 komentářů:

  1. Měla jsem vzorek a byl skvělý. Určitě si koupím plné balení, ikdyž možná až na jaře. Teď potřebuju vypotřebovat pár makeupů, které mám doma :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znám, také jsem čekala, než podobný produkt spotřebuji.. :)

      Vymazat
  2. Děkuju za recenzi! Tak to do něj jdu, hodně jsem nad ním přemýšlela!
    K.

    OdpovědětVymazat
  3. Zkoušela jsem si ho jednou v Sephoře jen tak na ruku a musím říct, že má strašně příjemný feel. Časem bych si pro něj ráda došla a vyzkoušela jej, čtu na něj zatím jen kladné recenze.

    www.rinakrois.com

    OdpovědětVymazat
  4. Jeden z nejlepších produktů, které jsem letos vyzkoušela! Taky bych o něm mohla básnit věky! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)