For Life & Madaga - Hyaluronic Acid sérum



Dnes bych Vám ráda představila své nejoblíbenější pleťové sérum a vlastně takovou bezsilikonovou bázi pod makeup v jednom. Často se o kyselině hyaluronové mluví ve spojitosti s vráskami. Já tuhle kosmetickou složku takto nevnímám. Už snad na základní škole jsme se v chemii učili, že je unikátní tím, jak na jednu svou molekulu umí navázat až tisícinásobek molekul vody. Má tedy účinek hydratační, né protivráskový. Ano, tím že na sebe naváže vodu, umí hydratovat a trochu pleť vlastně tou vodou vyplnit má sekundárně účinek protivráskový. Ale nepředstavuji si tedy kyselinu hyaluronovou jako nějaký vyplňovač vrásek a vyhlazovač pleti. Nebála bych se tedy této složky v mladším věku.

Já kyselinu hyaluronovou ve svých 21 letech používám jakožto výjimečnou péči zhruba jednou týdně, nebo pro zvláštní příležitosti. Už jsem si oblíbila sérum od Baley a nyní miluji toto sérum. Je univerzální a dá se použít na celý obličej, ale třeba jen na oční okolí. 

Používám jej na navlhčenou pleť od tonika, rychle nakapu pár kapek a následně opět rychle aplikuji pleťový a oční krém. To aby měla kyselina hyaluronová co na sebe navázat. Když jsem psala, že tento produkt miluji na výjimečné události, tak tím myslím večerní akce, nebo celodenní akce, kdy vím, že budu nalíčená celý den. Dle mého tohle sérum funguje jako parádní a "přírodnější" báze pod makeup. Vyhladí jemné linky, vyplní póry, pleť je hydratovaná a krásnější. Sérum se dá použít i samostatně, bez krému, ale pak nepociťuji ten hydratační efekt. Používám jej většinou ráno a to právě pod makeup když ho výjimečně nosím, na noc sérum použiji, když potřebuji větší dávku hydratace, nebo mám pleť po nějaké čistící masce více vysušenou.


Opět chválím pumpičku, je hygienická a krásně si jí sérum nakapu - tento produkt je tekutý. Jak vidíte sérum neobsahuje silikony, ale naopak například ještě ureu a panthenol. Já jsem ze séra nadšená a jestli si něco teď budu kupovat stále dokola, tak je to právě tento produkt. 

Zakoupíte zde za cenu 605 Kč za 30 mililitrů. Opět je možné vyzkoušet nejprve ve vzorečku.

Používáte pleťové sérum? :-)

6 komentářů:

  1. Já mám tahle hyaluronová séra moc ráda, takže na tohle určitě mrknu! Díky za tip!!

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle značku jsem kdysi používala a byla moc fajn. Tohle sérum ale neznám, tak děkuji za tip.

    OdpovědětVymazat
  3. Hyaluronové sérum by se mi docela hodilo, kdysi jsem měla od Nobilis Tilia, ale tohle vypadá taky lákavě :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pleťová séra vůbec nepoužívám,ale nebránila bych se tomu,tohle vypadá moc dobře :-)

    OdpovědětVymazat
  5. super post! séra veľmi nepoužívam, ale toto ma zaujalo :)
    pozývam na giveaway

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)