Rome Makeup Essentials



Kdo čtete pravidelně mé příspěvky, tak víte, že jsem se těšila na cestu do Říma. Do tohohle nádherného historického města a Vatikánu jedu s cestovní kanceláří Eurotrips, určitě jste o ní už mohli slyšet u dua A Cup Of Style. Já razím na pět dní a nemohu se dočkat. Napadlo mě připravit článek o tom, co si s sebou zabalím, protože sama mám tento typ článků a videí moc ráda. 

Na dovolenou toho vždy balím co nejméně to jde. Co se týče dekorativky tak s sebou beru vždy to nejnutnější minimum. Na dovolené u vody, nebo na lyžích se nikdy nelíčím, ale při procházkách městem se ráda zkulturním. 

Začnu tedy pletí. Odlíčenou a nakrémovanou pleť jemně popráším minerálním makeupem bareMinerals, ve vhodném tmavším odstínu. K aplikaci používám zpravidla Real Techniques Expert Face Brush. Následně s sebou beru Soulmates bronzer a tvářenku od Too Faced, k aplikaci použiji štětec Douglas, který je stvořený právě pro cestování, neboť v jeho rukojeti, kterou s sebou neberu, jsou nástavce na líčení očí a rtů. Mně stačí pouze chlupatější část na obličej, neboť oční stíny v létě nosím nerada. NARS Radiant Concealer je nutný k zakrytí pupínků a nebo kruhů pod očima. Pak si s sebou beru MeMeMe rozjasňovač, který je tekutý a tak nemusím mít strach, že si rozbiji kompaktní higlighter na milion kousíčků a budu mít kufr samou třpytku.


Následně pokračuji obočím, na které použiji pouze barevný gel Essence. Je parádní, ale trochu mi vadí, že je to prostě naprostá kopie Benefitu. Každopádně, pokud sháníte levný a funkční barevný brow gel, zkuste tento. Mně opravdu vyhovuje a svou práci za 60 Kč plní parádně. V létě nosím nejraději tekutou linku a tu aplikuji fixem od Dermacol. Ten mi zaručuje, že se nerozteče a nerozmaže. Pokud nemám chuť na kočičí linku, mohu si tužkou Scandal Eyes od Rimmel vytvořit rozmazanou linku, nebo jen vnitřní linku. Následně použiji kleštičky na řasy Sephora. Posledním krokem je řasenka, beru si s sebou svou stálici Essence get Big! lashes, která stojí pár korun a je to zatím jediná stoprocentně voděodolná řasenka, kterou jsem vyzkoušela.


Jako poslední přicházejí na řadu rty. Do autobusu a kabelky si beru Baby Lips od Maybelline v průhledné variantě. Obsahuje SPF, tak doufám, že si rty nespálím. Jako rtěnky beru MAC Speak Louder, což je prostě krásná šťavnatá růžovka. Druhou variantou je Maybelline Color Whisper v odstínu Mad For Magenta, což je růžovo fialová barvička, kterou zbožňuji každé léto. Možná přihodím ještě nějaký lesk na rty.


Jak vidíte, vše se krásně vejde do kosmetické taštičky z Lindexu, kterou jsem ulovila ve slevě za krásných sedmdesát kaček. Taštička s králíčkem je napěchovaná pleťovou, vlasovou a tělovou péčí a to pro mě i přítele.

Jak se na dovolené líčíte Vy? A kam letos vyrážíte? :-) 

4 komentáře:

  1. Měj se tam krásně :)! Já už chci dlouho vyzkoušet ten minerální makeup od bareMinerals, tak snad si ho co nejdříve koupím. Jinak já se na dovolené líčím většinou stejně jako běžně, jen se snažím si s sebou brát různé miniaturky.

    OdpovědětVymazat
  2. ten bronzer s tvářenkou od Too Faced vypadá úžasně <3
    užij si dovolenou :)

    OdpovědětVymazat
  3. Užij si to tam :-) Já se na žádnou dovolenou bohužel nechystám, prázdniny strávím nejspíše hlavně pracovně, ale určitě bych si chtěla najít alespoň nějaký prodloužený víkend, abychom se s přítelem někam podívali, i když asi jen po ČR :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)