Catrice - Eyebrow Set


Už čtvrtým rokem si obočí upravuji stínem a teprve po čtyřech letech, každodenního používání, mi došla má milovaná sada od Oriflame. Bylo na čase zkusit jinou, v drogérii dostupnou a cenově přijatelnou sadu. Obočí nepotřebuji prodlužovat, rozšiřovat, ale pouze vyplňuji mezery a zahušťuji, neboť ho mám poněkud řídké.

Tahle sada od Catrice stojí myslím přesně sto korun. Obsahuje dva stíny se studeným podtónem (nelehký úkol sehnat nějaké, které nejsou "narezlé"). V kompaktním balení, které zbožňuji. Najdete zde i zrcátko, štěteček s hřebínkem a mini pinzetkou. Štěteček se dá v případě nouze v pohodě použít. 

Stíny jsou dobře pigmentované, barevně mi tmavší sedí, i když je pravda, že bych snesla i o kapičku tmavší (pamatujte, že brunetky by měly používat o odstín světlejší tón, než je jejich obočí a blondýnky naopak o odstín tmavší). Světlejší stín nepoužívám. Stíny celkem dost práší, což mi není moc příjemné. Výdrž je dle mého nic moc, Oriflame byl rozhodně lepší, celkově byly stíny mnohem lépe mleté a téměř neubývaly. U Catrice vidím po pár dnech značný úbytek. Pochybuji, že mi "šuplíček" vydrží alespoň rok a tím pádem se rozhodně vyplatí sada od Oriflame.


 Celkově bych tedy tuto sadu ohodnotila jako uspokojivou, avšak pokud máte možnost, doporučuji čapnout sadu na obočí od Oriflame, nebo vůbec zkusit nějakou jinou.

Jak si upravujete obočí? :-)

7 komentářů:

  1. Set vypadá moc pěkně, ale ještě jsem ho v obchodě nepotkala. Taky si říkám, jestli by na mě nebyl moc světlý...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Catrice není moc dostupnou značkou, pouze v síti Rossmann a to jen v těch vybraných prodejnách a pak v Kauflandu. :)

      Vymazat
  2. Vypadá to dobře, není to tak výrazné a určitě to potom po upravení nebije tolik do očí. Já si tedy jenom obočí upravuji pinzetou :D. Nevím, proč ale z různého dokreslování a podobně mám prostě strach a moc dobře se v tom necítím, ale když to někdo umí hezky, tak proč ne :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já pinzetu už prakticky zahodila, obočí mi naštěstí už nějaký rok roste nějak usměrněně. :)

      Vymazat
    2. Tak to máš fajn, já musím sem tam pinzetu použít na tu oblast nad nosem mezi obočím :-). Já ji jinak vyhodit nemůžu, protože vytrhávám neustále obočí přítelovi, kterému roste jako o závod :D

      Vymazat
  3. Přemýšlela jsem nad ním, ale teď asi zvolím Rimmel nebo Loreal. ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Používám tu od Oriflame a nemůžu si ji vynachválit, takže doporučení i za mě :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)