Benefit - Bigger Than BB - Big Easy


Tohle BB má opravdu bláznivý a dlouhý název. Jedná se o produkt, který je jakýmsi bíbíčkem. Ale né ledajakým. Toto BB má hlavně hydratovat a kontrolovat tvorbu mastnoty. Klasicky by měl pleť sjednotit a jeho "liquid to powder" formule zajišťuje matný vzhled pleti. 

Jedná se o velice lehoučký krém, který se roztírá poměrně lehce a krásně se pleti přizpůsobí. Na pleti má naprosto dokonalý přirozený finish, který je lehce do matna, krásného přirozeného matna. Nečekejte veliké krytí, vlastně téměř žádné krytí. Ani vrstvením větší krytí nezískáte, což ale snižuje možnost vzniku maskoidního efektu. Pupínky to nezakryje rozhodně, ale pleť dokonale sjednotí. Jako největší plus beru SPF 35, které je na léto naprosto úžasné! V kombinaci s lehkou texturou a krytím je to produkt jako stvořený do letního počasí. Kontrolu mazu bohužel nemohu nijak otestovat, jelikož má pleť mastná není. Naopak je poměrně normální až suchá a produkt mi sedí! Nevysušuje, nepne, nezvýrazňuje šupinky. Odstín jsem si vybrala úplně nejsvětlejší - 1 Fair, který je vhodný pro průsvitné bledulky. Tou já nejsem a stejně se mi přizpůsobí, pokud na jaře začínám chytat opálení, jednoduše BB smíchám s tmavším makeupem a dosáhnu tím i vyššího krytí a přitom pěkného finiše s vysokým SPF. Každopádně bych na léto potřebovala tmavší odstín.


Tento produkt používá i mamka (50+) a nezalézá jí do vrásek, krásně sjednotí a především pleť chrání. Obě jsme spokojené a můžeme jen doporučit. Kosmetika Benefit je k sehnání v Sephoře a tento produkt stojí 1000 Kč, s tím, že samozřejmě chytré holky nakupují v akci, nebo alespoň s jejich dvacetiprocentní slevou.

Používáte BB krémy? :-)

5 komentářů:

  1. Vyzerá supe:) Ja cez leto používam len bb krémy alebo len púder a samozrejme ochranný denný krém :)
    MORE than FASHION

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já přes léto jen korektor, jinak mi dekorativka dělá šílenou neplechu. :)

      Vymazat
  2. ja momentálne nie, ale uvažujem nad kúpou :-)

    OdpovědětVymazat
  3. ja momentálne nie, ale uvažujem nad kúpou :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)