Alverde - Pleťová voda pro suchou a citlivou pleť


Dnes pro vás mám recenzi pleťové vody, kterou používám už nějaký ten měsíc a jsem z ní stále totálně vedle. Jedná se o vodu se šípkovou růží pro suchou a citlivou pleť. Voda obsahuje výtažek z růže a kdo mě zná, ví, že jsem alergická na růžové výtažky a i růžový parfém mi způsobuje vyrážku. I tak jsem to riskla a vodu zkusila nejdříve na rukou, následně na krku, pak jsem se odvážila ji dát na obličej. Světe div se, žádná alergická reakce ani podráždění. Naopak pleť je čistá, projasněná a hydratovaná.

Voda obsahuje alkohol, ale z pleti necítím a pleť opravdu není vysušená, ani mě neštípe. Naopak mám pocit, že obsažený alkohol pleť hezky dezinfikuje a póry stahuje. Pupínky se zatáhnou a lépe léčí.


Pokud hledáte pleťovou vodu pro dočištění a přípravu pleti na další pečující kroky, určitě koukněte do dm na tuto pleťovku, která stojí sto korun. Já ji opravdu zbožňuji a plánuji kupovat nadále. Tohle se Alverde opravdu povedlo! 

Používáte pleťovou vodu? :-)

8 komentářů:

  1. Máš to krásně nafocené =) moc pěkná recenze :)

    OdpovědětVymazat
  2. Alverde mám moc ráda :) Určitě tuhle vodu omrknu, ale dost mě láká už jen z té recenze :)

    >>> Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  3. Zvláštní, na tuhle vodu jsem četla samé pozitivní recenze, ale to, že všechno nemusí sednout všem je pro mě zrovna tenhle případ. Koupila jsem si ji na doporučení blogu Kiss a bee, a fakt jsem věřila, že bude dobrá, ale ne-e. Hrozně z ní cítím ten alkohol, štípe, není mi příjemná.. a to jsem ji tak chtěla mít ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý jsme jiný, mě vážně překvapila a právě ten alkohol jsem čekala a nic.. :) Škoda..

      Vymazat
  4. Osobně jsem od Alverde ještě nic nezkoušela, značka mě prostě nijak neuchvátila. Tohle je vypadá super, něco s obsahem alkoholu pro suchou a citlivou pleť hledám do letních veder. Děkuji z tip. ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá moc dobře :)

    PS: U mě na blogu právě probíhá GIVEAWAY!:)
    budu moc ráda, pokud se zapojíš :)
    http://www.lovies47.cz/2015/04/giveaway-03.html

    OdpovědětVymazat
  6. v DM na ní určitě mrknu a také vyzkouším, opravdu mě dost zaujala :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)