Favorité za březen


Benefit - they´re Real!

Dnes už legendární řasenka. I já ji musela vyzkoušet. Nepřekvapuje mě, že mi vyhovuje, protože tento styl kartáčků je jako dělaný pro mé řasy. Je parádní a dělá opravdu krásné řasy. Otázkou je, zda za ty peníze opravdu stojí, ale to si nechám na samostatnou recenzi..

L´Oreal -  Le Vernis Grey - Laky na nehty

Limitovaná kolekce efektových šedých laků mě nadchla. Ukořistila jsem tedy pískový lak a lak s efektem vosku a latexu. Všechny svou práci planí dokonale a já poslední měsíc téměř nenosím jiné! Recenzi a swatche najdete zde.


Artemis - Skin Supremes Eye & Lip Contour Care

Jedná se o miniaturu nočního anti-ageing krému, který je určen na oční okolí, nebo rty. Plná cena tohoto produktu v balení obsahujících 50 ml je kolem 1800 Kč, což je pro mě šílenost a nevidím ho zase jako zázrak, který by za tolik peněz stál. Každopádně jako produkt, který byl zdarma a stačí ho troška je dle mého moc fajn. Hydratuje, což je přesně to, co od očního krému požaduji a navíc dělá oční okolí hyperjemňoučké! O nějakém nevstřebávání se, nebo zanechávání mastných fleků nemůže být vůbec řeč. Kdyby nestál majlant tak si jej mileráda koupím.

Jaké produkty jste si v březnu oblíbili vy? :-)

4 komentáře:

  1. Tyhle šedé laky od L'Oreal se mi taky moc líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Na efektových lakech na nehty také ujíždím poslední dobou..:)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherná kolekce.

    OdpovědětVymazat
  4. Za březen je to rozhodně vůně zeleného čaje z Yves Rocher ! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)